Murat Dönmez

Murat Dönmez

Sıradaki gelsin...

Sıradaki gelsin...

İçeride dışarıda ligde kupada bu sezon inanılmaz başarılara imza atmaya devam eden Torku Konyaspor, son deplasmanda da 3 puan alarak başarısını devam ettirdi.
Fenerbahçe maçı öncesinde başlatılan dedikodular, Eskişehirspor maçında da yine gündemdeydi. Konyaspor'un Eskişehirspor ile olan dostluğunu suiistimal eden  bazı "avaneler"in sosyal medya aracılığıyla güya kendilerince "paye" çıkartma girişimleri yine sukut-u hayale uğradı.
Ne olursa olsun, Torku Konyaspor bu sezon inanılmaz başarılara imza atıyor. Ülkedeki tüm spor basını başta olmak üzere her kesimin yakın takibinde olan yeşil beyazlılar için atılan bu çirkin iftiralar, her hafta bu kişilerin kursağında kalıyor.
Hafta içerisinde Fenerbahçe ile bir kez daha Konya'da kupa mesaisinde karşılaşacak olan Aykut Hoca, bu maçta birkaç as oyuncusunu yedek kulübesinde tutarak kupaya da önem verdiğini hissettirdi.
Torku Konyaspor, ligde çok zor durumda olan rakibi karşısında maçı kaleci Boffin'in penaltıya sebep olan hareketi ve atılan golle kazandı. Volkan'ın düzgün vuruşuyla gelen 2. gol, galibiyeti perçinledi. 90. dakikada Eskişehirspor’un penaltıyla kazandığı gol ise sadece skor zenginliği yarattı. 56 puanla 3. sıradaki yerini her hafta sağlamlaştıran Torku Konyaspor, ligin bitimine 5 hafta kala, artık oynayacağı maçlarda alacağı puanlarla, kasasındaki miktarı çoğaltmak için mücadele edecek.             
Bu yüzden kimse Torku Konyaspor'a iftira atmasın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR