SIRALAMA MAÇI

SIRALAMA MAÇI
Yarın Osmanlıspor’a konuk olacak Atiker Konyaspor, maçı kazanarak puan cetvelinde kendisini takip eden rakibini geçme peşinde. Yeşil-beyazlılar ayrıca 7 maçtır evinde kazanmayan Osmanlıspor’un bu istatistiğini bozma niyetinde değil

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor için bu maç ayrı bir önem ifade ediyor. Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan yeşil-beyazlı ekip, sıralamada doğrudan rakibi olan Osmanlıspor’u mağlup ederek üst sıralarda kalmayı amaçlıyor. Türkiye kupasında yoluna devam ediyor olmasıyla ligdeki istikrarsız performans sergileyen Konyaspor, ilk 5 için de ciddi yara aldı. Özellikle geçtiğimiz hafta sahasında Gaziantepspor’a sürpriz bir şekilde puan kaybeden temsilcimiz, sıralamada da bir basamak geriye düştü. Anadolu Kartalı, sıralamadaki rakipleriyle yakın olan puan farkını açmak istiyor.

GÜÇ MAÇI

Ligde geride kalan 28 haftada 39 puan toplayan Atiker Konyaspor, 8. sırada yer alıyor. Rakip Osmanlıspor ise topladığı 37 puanla yeşil-beyazlıların bir basamak gerisinden takip ediyor. Yarınki deplasmanda kayıp yaşamak istemeyen Anadolu Kartalı, rakibiyle arasındaki puan farkını da korumak istiyor. Zorlu maçta en az 1 puan hedefleyen yeşil-beyazlılar, aynı zamanda rakibiyle güç maçına çıkacak.

SIRA BİZDE

Yeşil-beyazlılar, Ankara’da oynanacak maçtan iyi bir sonuç almak istiyor. Rakip Osmanlıspor evinde oynadığı son 7 maçta galip gelememesi düşündürürken, Atiker Konyaspor bu istatistiği sürdürmek istiyor. Deplasmanda rakibine karşı kazanmak isteyen temsilcimiz, alacağı 3 puanla evine dönmek istiyor. (Seda Erciş)
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.