Sırbistan'da hedeflenen kotalar alındı

Sırbistan'da hedeflenen kotalar alındı
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın:- "Buraya gelmeden 2, en fazla 3 vize alacağımızı söylemiştim"- "Hedefimiz olimpiyatlarda şampiyon çıkarmak"


ZRENJANİN (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Sırbistan'daki olimpiyat elemelerinde planladıkları şekilde vize aldıklarını söyledi.

Müsabakaların bitiminin ardından AA muhabirine konuşan Aydın, gelmeden önce 2 veya 3 vize almayı hedeflediklerini, bunu da başardıklarını ifade etti.

Hedeflerinin 10 vize alarak Rio'da yer almak olduğunu belirten Aydın, "Buraya gelmeden önce 2, en fazla 3 vize alacağımızı söylemiştim. 3 vizemizi aldık. Bundan sonra Moğolistan ve İstanbul var. Vize almak bizi kesmiyor." dedi.

Rio için 7 kotaya ulaştıklarını anlatan Aydın, şöyle devam etti:

"Hedefimiz oilmpiyatlarda şampiyon çıkarmak. On vize bekliyoruz. Daha önce 4 almıştık şimdi bunlarla beraber 7 oldu. 2 eleme müsabakası daha var. Vize beklentisi içinde olduğumuz diğer sporcularımız da vizelerini alacak. Yaptığımız maçlar ortada. Bazen nasip olmayınca olmuyor. Bunların hepsinden ders çıkarmamız lazım. Önümüze bakmamız lazım."

Çok çalışmaları gerektiğine dikkati çeken Aydın, "Maç bitti mi geride kalıyor. Maça çıkarken 'ben dünya veya Avrupa şampiyonuyum' dersen yanılırsın. Her maçın özelliği var. İstediğimiz vizeleri alır, ülkemizi olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil ederiz." diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.