Şırnak'taki terör operasyonu

Şırnak'taki terör operasyonu
PKK'lı teröristlerin sivillere açtığı ateş sonucu geçici köy korucusu Tatar'ın 16 yaşındaki oğlu yaşamını yitirdi-Tatar ailesinin ileri gelenlerinden Aslan Tatar:- "Yaklaşık 3 bin kişilik bir aileyiz, bugüne kadar onlarca şehit verdik. Ailemizin her bir f

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta, terör örgütü PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu ağır yaralanan geçici köy korucusu Mehmet Tatar'ın oğlu Bayram Tatar (16) hayatını kaybetti.

Kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından güvenlik güçlerince 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürerken, Gazipaşa Mahallesi'nde terör örgütü üyeleri sivillere ateş açtı.

Geçici köy korucularının ateşe karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, geçici köy korucusu Mehmet Tatar'ın oğlu Bayram Tatar teröristler tarafından vuruldu.

Ağır yaralanan Tatar, kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Mehmet Tatar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun odun almak için evden çıktığını, teröristlerin ilk ateşiyle vurulduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde emniyet güçlerine evinde verdiği yemekle gündeme gelen Tatar ailesinin ileri gelenlerinden Aslan Tatar ise terör örgütü ile mücadelede güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirterek, "Yaklaşık 3 bin kişilik bir aileyiz, bugüne kadar onlarca şehit verdik. Ailemizin her bir ferdi ülkemizin huzur ve selameti için şehit olmaya hazır" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.