Şişecam topluluğu çalışanlarını ödüllendirdi

Şişecam topluluğu çalışanlarını ödüllendirdi
İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu’nun yurt içi ve yurt dışı çalışanlarının başarılı proje ve çalışmaları ödüllendirdi.Şişecam Topluluğu...

İSTANBUL (AA) - Şişecam Topluluğu’nun yurt içi ve yurt dışı çalışanlarının başarılı proje ve çalışmaları ödüllendirdi.

Şişecam Topluluğu açıklamasına göre, kurumun başarılı çalışanları ödüllendirildiği "Şişecam Yıldızlar Geçidi" ödül töreni, İş Sanat’ta düzenlendi. Topluluğu daha ileriye taşıyan büyük başarılara imza atan çalışanların ödüllendirildiği organizasyonda, "Senenin Yıldızları", "Topluluk Ödülleri", "İş Sağlığı ve Güvenliği Ödülleri" ve "Özel Ödüller" olmak üzere 4 kategoride 13 ülkedeki başarılı 44 proje ve çalışma ödüle layık görüldü.

Açıklamada ödül töreninde yaptığı değerlendirmelere yer verilen Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, konuşmada, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda dünyada ilk üçe girme hedef ve vizyonuyla hareket eden Şişecam’ın bugün geldiği noktada başarılı çalışanların büyük rolü olduğunu dile getirdi.

İyi bir lideri "değişimin tek bir liderle gerçekleşmeyeceğini bilen kişi" olarak tanımlayan Kırman, "Kurum içi ve dışı değişim liderlerine fırsat vermek, yaratıcılığı teşvik etmek, başkalarının da farklı alanlarda liderlik etmesine fırsat tanımak değişimin benimsemesini sağlayan yegane unsurlardır. Dolayısıyla değişimi ve gelişimi ilke edinen liderler yetiştirmek öncelikli hedeflerimizdendir" ifadelerini kullandı.


- "Yeni liderler yetiştiriyoruz"


Dünyada 44 üretim tesisi ve 13 ülkede 21 bini aşan çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Şişecam Topluluğu'nun, hem liderlerin gelişimini sağlamak ve yeni liderler yetiştirebilmek, hem de eğitim ve gelişim faaliyetlerine yenilikçi yöntemler ve yatırımlarla farklı bir boyut kazandırmak için önemli çalışmalara imza attığını aktaran Kırman, "Bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz Atlas Global Liderlik Modeli ve Şişecam Akademi gibi projelerin hedeflerimize ulaşmamıza önemli katkılar sağlayacağına gönülden inanıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.