Sivas Belediyespor, yardımcı antrenör Karataş'a emanet

Sivas Belediyespor, yardımcı antrenör Karataş'a emanet
SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'da kulüp başkan vekili Ali İzgi, kalan 4 maçta takımın başında yardımcı...


SİVAS (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'da kulüp başkan vekili Ali İzgi, kalan 4 maçta takımın başında yardımcı antrenör Özer Karataş'ın sahaya çıkacağını söyledi.

İzgi, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde son 4 haftada beklemedikleri yenilgiler aldıklarını belirtti.

Teknik direktör Zafer Turan ve ekibiyle uzun süre çalışmayı planladıklarını aktaran İzgi, şöyle konuştu:

"Hocamız, Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşması sonrası gerek sahadaki oyundan memnuniyetsizliği gerekse soyunma odasındaki duygusal ortamdan sonra ayrılmak istediğini söyledi. Hocamızdan devam etmesini istedik. Kartalspor karşılaşmasında da alınan mağlubiyet sonrası hocamız isteğini tekrarladı. Dün itibarıyla Zafer hocamla helalleştik. Zafer hocam sezon sonuna kadar kulübümüzün resmi hocasıdır ancak antrenmanlara ve maça çıkmayacak. Kalan 4 haftalık periyotta takımın başında yardımcı antrenörümüz Özer Karataş olacak. Takımımıza güveniyoruz ve sezonu iyi noktada tamamlamayı hedefliyoruz."

İzgi, Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasından sonra teknik heyetin sunduğu rapor doğrultusunda da Ali Akburç'un sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.