Sivas Gürün'den kısa kısa

Sivas Gürün'den kısa kısa
Belediye Başkanı Çiftçi, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı- Belediyeye yeni araç alındı

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çiftçi, mesajında, üç ayların başlangıcı bu kutlu gecenin Türk İslam alemine huzur, mutluluk ve hoşgörü getirmesini diledi.

Regaip Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıkları belirten Çiftçi, "Allah'ın rahmet ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açtığı bu günleri iyi değerlendirmeli ve birlik beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenmeliyiz. Günahlarımızdan kurtulmamıza vesile olan bu güzel günlerin, Regaip Kandili'nin ve mübarek üç ayların ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

- Belediyeye yeni araç

Gürün Belediyesince kamyonet alındı.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi, ilçeye daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için çalıştıklarını söyledi.

Alınan yeni araçlarla hizmetin büyüdüğünü belirten Çiftçi, "19 mahallemizde, hemşehrilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için büyük gayret gösteriyoruz. Bu amaçla hizmetlerimizin aksamaması ve daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için 81 bin liraya kamyonet alıp araç filomuzu dahada genişlettik. Yeni araçlarımız ve ekiplerimizle dur durak bilmeden mahallelerimizdeki çalışmalara daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.