Sivaslı İkizler Güreşte Türkiye Şampiyonu Oldu

Sivaslı İkizler Güreşte Türkiye Şampiyonu Oldu
SİVAS (AA) - Sivaslı ikizler Antalya'da düzenlenen Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında şampiyonluk sevinci yaşadı. Demirspor Kulübünden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivaslı ikizler Antalya'da düzenlenen Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında şampiyonluk sevinci yaşadı.

Demirspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Minikler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Sivas Demirspor adına Antalya Kemer'de mindere çıkan ikiz kardeşler Mehmet Can ve Abdulsamed Üngör Türkiye Şampiyonu oldu.

TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Yıldıray Koçarslan, kilolarında şampiyon olan güreşçileri makamında kabul ederek spor malzemesi ile ödüllendirdi. Başarılarından dolayı kardeşleri kutlayan Koçarslan, "Bu başarıların elde edilmesinde başta kulübümüz yönetim kurulunu, antrenör ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Amacımız burada geleceğin Taha Akgül’lerini çıkartarak, ata sporumuz güreşe uzun süre hizmet edecek sporcuları kazandırmak." ifadesini kullandı.

Sivas Demirspor Kulübünün 200'e yakın lisanslı sporcusu olduğunu, Antalya’da elde edilen bu başarının tesadüf olmadığını belirten Güreş Antrenörü İbrahim Üngör ise son zamanlarda Sivas’ta gözle görülür bir kıpırdanma yaşandığını kaydetti.

Üngör, "Güreşin son yıllarda Sivas’ta ayağa kalkmasında emeği olan, güreşi çok seven, sporculara ve biz antrenörlere değer veren TÜDEMSAŞ Genel Müdürü ve Kulüp Başkanımız Yıldıray Koçarslan’a çok teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.