Sivas'ta "Makamdan Şifaya Tedavi Müziği" konseri

Sivas'ta "Makamdan Şifaya Tedavi Müziği" konseri
SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Makamdan Şifaya Tedavi Müziği" konser programı düzenlendi.Atatürk Kültür Merkezi'nde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, "Makamdan Şifaya Tedavi Müziği" konser programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Edirne Devlet Türk Müziği topluluğu iş birliğinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı destekli düzenlenen konser 3 bölümden oluştu.

Birinci bölümde stresten kurtulma, uyku öncesi gevşeme, rahatlama, ikinci bölümde dinleyicilerden gözlerini kapatarak anne karnında olduklarını düşünmeleri istendi. Üçüncü bölümde ise güne daha zinde dinamik ve enerjik başlanması bu hedeflere ulaşmak için daha ziyade aksak usullerde ritmik eserler seslendirildi.

Konseri, Vali Alim Barut, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.