Sivas'ta Yapımı Süren Çok Amaçlı Sosyal Tesiste Sona Doğru

Sivas'ta Yapımı Süren Çok Amaçlı Sosyal Tesiste Sona Doğru
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin Karşıyaka Çamlık Mesire Alanı'nda yapımına başladığı bin kişilik çok amaçlı sosyal tesisin inşaatında sona yaklaşıldığı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin Karşıyaka Çamlık Mesire Alanı'nda yapımına başladığı bin kişilik çok amaçlı sosyal tesisin inşaatında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geniş çaplı toplantı ve programlara ev sahipliği yaparak bu anlamda Sivas'taki büyük bir eksiği dolduracak sosyal tesis, aynı zamanda düğün salonu, restoran ve kafeterya hizmeti de verecek.

Mesire alanının doğal yapısıyla bütünleşen özgün mimariye sahip sosyal tesisin üst kısmı tamamen yeşil örtüyle kaplanacak. Bin 500 metrekare alana sahip tesis, yap-işlet-devret modeliyle hizmete girecek.

İnşaat alanını gezerek firma yetkililerinden bilgi alan Belediye Başkanı Sami Aydın, kısa sürede tamamlanacak tesisin şehirde büyük bir boşluğu dolduracağını belirtti.

Kapalı alanda bin, açık alanlarla 2-3 bin kişinin yararlanacağı tesisin yap-işlet-devret modeliyle ihale edildiğini hatırlatan Aydın, "Kısa zamanda projemiz tamamlanacak. Sosyal tesis, hem içeride hem de teraslarda muhteşem bir Sivas manzarasını izleyebileceğimiz konumda bulunuyor. Kızılırmak Projesi yapıldığı zaman Kızılırmak manzarasına hakim olacak." ifadelerini kullandı.

Aydın, projenin bir benzerini Paşabahçe'de de inşa ettiklerini aktararak, "Paşabahçe'deki ise biraz daha küçük. Kapalı alanda 800 kişilik, açık alanlarla çok geniş katılımlara ev sahipliği yapacak." açıklamasını yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.