Siyasal Vakfı Buluşmaları sürüyor

Siyasal Vakfı Buluşmaları sürüyor
Siyasal Vakfı Konya Grubu, periyodik olarak yaptığı “Siyasal Buluşmaları” sürdürüyor. Toplantının 20. si Augustus Butik Otel’deki 4.Geleneksel İftar yemeği ve sohbet toplantısıyla yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunları tarafından 2008 yılında kurulan İÜSBF Siyasal Vakfı Konya Grubu, periyodik olarak yaptığı “Siyasal Buluşmaları” sürdürüyor. Toplantının 20. si Augustus Butik Otel’deki 4.Geleneksel İftar yemeği ve sohbet toplantısıyla yapıldı.

Siyasal Vakfı Konya Grubu Başkanı Ömer Tokgöz tarafından karşılanan grup üyeleri iftar yemeği öncesi ramazan-ı şerifin manevi atmosferine ve gündelik yaşantımıza etkileri konusunda sohbet ettiler. İftar yemeğini boyunca karşılıklı sohbet eden siyasallılar daha sonra çay eşliğinde başta siyasal şiddet ve terör analizi, Ermeni soykırımı iddiaları, reel sektörde yaşanan nakit sıkıntısı ve efsane boksör Muhammed Ali olmak üzere güncel ekonomik ve sosyal konulara değindiler. Program, teravih namazı öncesi grup üyelerinin hep birlikte fotoğraf çekimleri ile sona erdi. Geceye Siyasal Vakfı Konya Bölge Koordinatörü ve Konya Çalışma ve İş Kur İl Müdür Yardımcısı Ömer Tokgöz, Biyomedikal ve Ebruzen Nihat Turgut, Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz, Doç. Dr. Hasan Mor, Doç. Dr, Erdal Bayrakçı, Yrd. Doç. Dr. Tahsin Geçkil, Karatay Üniversitesi SEM Md. Yrd. Fahri Hidayetoğlu, Kuveyt Türk Bölge Müdürü Bilal Göksü, Türkiye Finans Şube Müdürü Ferhat Çetiner ve Mustafa Yaman, Gençlik ve Spor Genel Md. Daire Başkanı Dr. Osman Çetiner, Torku Grup Finans Müdür Ökkeş Dağı, Yeminli Mali Müşavir Muzaffer Samancı, Karaman Koordinatörü Adem Özcan, Mevka Uzmanı Şükrü Atçeken, Vergi Müfettişi Yusuf Ziya Güzel ve Tuzlukçu SYDF Müdürü Ömer Polat, AYC Danışmanlık Genel Müdürü Mehmet Oğul, yeni mezun Veysel Acar başta olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesinin seçkin mezunları katıldı.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.