Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

Siz buna milli takım demişsiniz ama...

Siz buna milli takım demişsiniz ama...

Euro 2016 yolunda ilk 4 maçta bekleneni veremeyen Türkiye, Hollanda karşısında kötü oynadı. Evet evet, herkesin beğendiği, gurur duyduğu milli takımı ben hiç beğenmedim! İnsanlarımız şu futbola seviniyorsa Türkiye'de futbol bitmiş demektir. Dünkü maç, Mourinho'nun İnter'inin Barcelona'yı Şampiyonlar Ligi'nde saf dışı bıraktığı karşılaşmayı hatırlattı bana. İnter neredeyse takım otobüsünü bile kalenin önüne çekmiş ve turu geçmeyi başarmıştı. Dün de aynı anlayışı Hollanda karşısında sergiledi Türkiye. Fatih Terim'in milli takımı gibi değil de Abdullah Avcı'nın Başakşehir'i gibi…  Evet evet aynen öyle, "Siz buna milli takım demişsiniz ama bu bildiğin Başakşehir." Sürekli kontra ataklarla gol aradık. Organize gelişen bir atak hatırlamıyorum. Burak'ın golü belki de tarihi farkı önledi. Zira ilk golü ev sahibi ekip atmış olsaydı...

İyi oyun yoktu ama iyi mücadele vardı. Bu da maçta gördüğüm tek olumlu şeydi. Maç boyu iyi direndi millilerimiz. Aynı mücadeleyi önceki 4 maçta da gösterseydik, bu kadar puan kaybetmezdik. Bu anlamda büyük bir ivme yakalamış Ay Yıldızlılar, umarım böyle sürer.

Mehmet Ekici - Hakan Çalhanoğlu?

Beni şaşırtan bir 11 sürdü Fatih Terim sahaya.  Süper Lig'in en formda isimlerinden Mehmet Ekici'nin ve Avrupa'nın en iyi 10 numaralarından Hakan Çalhanoğlu'nun olmayışı büyük sürpriz oldu. Volkan Şen sol kanatta çok sönük kaldı. 2 zorunlu değişiklik yüzünden belki de Mehmet Ekici hamlesini yapamadı Terim.

"Veli Kavlak Neden Kadroya Alınmadı?"

Sinan Engin, Veli Kavlak'ın neden milli takıma alınmadığını sorgulamış canlı yayında. Haklı adam. Veli gibi yırtıcı bir orta sahaya ihtiyacı var Türkiye'nin. Hatta yanına Atiba'yı da alsak fena olmaz değil mi? İşte gündem belirleyen spor yorumcuları... İlahi Sinan Engin.. :)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR