Skandal fotoğraf ortaya çıktı

Skandal fotoğraf ortaya çıktı
Prens Andrew’un Amerika’da 17 yaşındaki Virginia Roberts ile zorla cinsel ilişkiye girdiği haberlerini yalanlarken ortaya çıkan fotoğraf akılları karıştırdı

Buckingham Sarayı, Prens Andrew’un Amerika’da 17 yaşındaki Virginia Roberts ile zorla cinsel ilişkiye girdiği yolundaki iddiaları yalanlarken, İngiliz tabloid gazeteleri yayınladıkları fotoğrafla dikkat çekti.

Yüksek tirajlı The Sun on Sunday, Sunday Mirror, The Mail on Sunday bugünkü manşet haberlerinde ünlü Amerikalı fotoğrafçı Karl Larsen/Coleman-Rayner’in çektiği fotoğrafı yayınladı. Sunday People, ’Gizli kameralar seks partilerini görüntüye aldı’ sürmanşetli haberinde bu resmi ’Buluşmaları- Prens Andrew seks kurbanı ile birlikte’ şeklinde verdi.

 

The Mail on Sunday ise aynı fotoğrafı birinci sayfada büyütürken Prens Andrew’un Virginia Roberts ile cinsel ilişkide bulunduğunu yalanladığını manşetten ’Andrew: Hayır, bu kızla seks yapmadım’ diye verdi.

The Sun ise Virginia Roberts’in ’Prens veya yoksul olması umurumda değil’ sözlerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.