Skoda’nın ‘1 Numara’sı Octavia yenilendi

Skoda’nın ‘1 Numara’sı Octavia yenilendi
Skoda, “Markanın Kalbi” olarak nitelenen Octavia modelinin başarı hikayesini güçlendirecek şekilde kapsamlı bir yenilenme operasyonunda geçirdi.

Türkiye’de olduğu gibi dünyada da Skoda’nın en çok satılan modeli olan Octavia, yeni modeliyle birlikte daha çekici bir tasarıma, yeniden gözden geçirilerek daha şık hale gelen iç mekana ve mükemmelleştirilmiş sürüş karakterine sahip oldu. Yenilenmiş haliyle mart ayından itibaren Türkiye’de de satışa sunulacak olan Octavia, teknolojik donanımlarında da farkını hissettirecek. Octavia’nın yenilenmesinin bir parçası olarak, Octavia ailesinin dış boyutlarında da değişimler yaşandı. Octavia’nın sedan versiyonunun boyu 11 mm daha uzayarak 4,670 mm’ye, Combi versiyonu da 8 mm uzatılarak 4,667 mm’ye yükseldi. Skoda Octavia’da yolcular, aracın önde ve arkada sunduğu muhteşem diz, baş ve omuz mesafesinin tadını çıkarabilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.