SMMMO'da geleneksel iftar programı yapıldı

SMMMO'da geleneksel iftar programı yapıldı
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi

İftar programına meslek mensupları ve oda yöneticileri, çeşitli illerden gelen meslek odası temsilcileri ile Meram Belediye Başkanı Fatma Toru katıldı. 
Programda konuşan Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, iftar yemeğinin meslek yasalarının kabul edilişinin 27.yıl dönümüne denk gelmesinin ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Özselek bazı mesleki sorunlarının çıkarılacak yasalarla çözülebileceğini ifade ederek, “Üzerimize yüklenen angaryaların karşılığının alınması yönünde oda olarak elimizden gelen her türlü girişimde bulunacağız. Mesleğimizin en büyük problemi olan haksız rekabet ve tahsilat sorunu ile ilgili TÜRMOB ve Bakanlıklarla görüşmeleri devam ettireceğiz. önümüzdeki ay mali tatil başlayacak. Dileğimiz bu haliyle bize hiçbir faydası olmayan mali tatilin yeniden düzenlenerek uygulanmasıdır. Bunu her platformda tekrar tekrar yetkililere ileteceğiz” dedi.
Özselek, Konya sanayisi ve ekonomisinin gelişmesi için hazırlanan projelerin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.