SMMMO'da Girişimçilik Atağı

SMMMO'da Girişimçilik Atağı
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası girişimcilik projesiyle istihdam sağlamaya ve Konya’ya hizmete devam ediyor.

SMMMO tarafından gerçekleştirilen proje hakkında açıklama yapan Başkan İsmail Turan, “Mali Müşavirlik mesleğine ve meslektaşımıza hizmetin yanında aynı zamanda İŞKUR ile birlikte iş arayanlar için de projeler üretiyoruz. Geçmiş yıllarda yaptığımız istihdam garantili kurslarımızın bir benzerini Girişimcilik Eğitim Programıyla düzenlemeye devam ediyoruz. Girişimcilik eğitimlerinde bugüne kadar 34 grupta toplam 850 kişinin mülakat ve eğitimlerini başarıyla tamamladık” dedi.

Yeni grup mülakatları hakkında da açıklama yapan Oda Başkanı Turan, “Diğer grupların mülakatlarını 24 Kasım 2015 tarihinde oda hizmet binamızda gerçekleştireceğiz. Mülakatlara diğer gruplara seçilemeyen kişiler de katılma hakkına sahipler. Proje kapsamında yapılan mülakatı geçerek eğitim almaya hak kazanan kursiyerlerimiz eğitim boyunca sigortası yoksa günlük 20 TL de ödeme alacak. Kursiyerlerimiz eğitim sonunda KOSGEB’ten 30 bin TL geri ödemesiz (hibe) veya 70 bin TL sıfır faizli kredi alabilecekler” şeklinde konuştu. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.