Sofuoğlu’ndan Pazar Ziyareti

Sofuoğlu’ndan Pazar Ziyareti
AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Ahmet Sofuoğlu pazarcı esnafını ziyaret ederek sohbet etti.AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Av. Ahmet Sofuoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edi...

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Ahmet Sofuoğlu pazarcı esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Av. Ahmet Sofuoğlu seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Manisalıların da yakından tanıdığı bir isim olan Ahmet Sofuoğlu Perşembe pazarında pazarcı esnafını gezerek pazarcılarla sohbet etti. Pazarcıların sıkıntılarını dinleyen ve ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Sofuoğlu’na hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sofuoğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatlarıyla buluştuğunu ve ardından da sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ve vatandaş ziyaretlerine başladığını kaydederek, AK Parti olarak haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi büyük bir başarıya imza atarak yine milletin iktidara geleceğini söyledi.

Sofuoğlu’nun sıcak ve samimi bir şekilde hem pazarcılarla hem de vatandaşla buluşması takdir toplarken, Sofuoğlu da kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.