Sokak köpeğinin ameliyat masrafları için kermes düzenlendi

Sokak köpeğinin ameliyat masrafları için kermes düzenlendi
Kocaeli Hayvan Hakları Derneği üyelerince "Kınalı" adını verdikleri sokak köpeğinin 5 bin liralık ameliyat masrafları için kermes düzenlendi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Hayvan Hakları Derneği üyelerince "Kınalı" adını verdikleri sokak köpeğinin 5 bin liralık ameliyat masrafı için kermes açıldı.
Gebze ilçesinde Bilim Sanat Kooperatifi'ndeki (BİLKAR) kermesin açılışına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Fevzi Muhammed Karabıyık, Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Cevat Altuntaş, BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ve dernek yöneticileri katıldı.
Pek, burada yaptığı açıklamada, kermesin 7 Şubat tarihine kadar açık kalacağını belirterek, "Kermesten edinilen gelirle 5 bin liralık tutarındaki ameliyat giderini karşılayacağız. İlave gelir edinilmesi halinde yine sokak hayvanları için harcanacak. Esnaf ve iş adamları derneklerinden, hemşehri derneklerinden destek bekliyoruz. Kermeste tamamen hayvanseverlerden gelen eşyaları satışa sunuyoruz. Pek tüm hayvanseverleri kermeste ağırlamaktan mutluluk duyduk" ifadesini kullandı.
"Kınalı"nın bir ayağının kesilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu anlatan Pek, duyarlı vatandaşları kermese beklediklerini kaydetti.
Daha sonra kermesin açılış kurdelesi kesildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.