Solcu Cumhuriyet'ten iğrenç manşet

Solcu Cumhuriyet'ten iğrenç manşet
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ve BM'ye yönelik olarak sert çıkışlarına cevap Cumhuriyet Gazetesi'nden geldi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ve BM'ye yönelik olarak sert çıkışlarına cevap Cumhuriyet Gazetesi'nden geldi. 
 
Amerika'ya yapılan eleştiri solcu Cumhuriyet'in pek ağrına gitmiş olmalı ki Erdoğan'a nispetle "Erdoğan "Ey Amerika" dediği anda ABD" başlığı ile şu satırlara yer verdi: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20'nci kez muhtarlara seslenirken, Amerika Birleşik Devletleri'ne seslendi. “PYD’yi terör örgütü olarak görmüyoruz” açıklaması yapan Beyaz Saray’a, “Ey Amerika tarafını belirle” diye seslendi. Erdoğan muhtarlara seslenirken, aynı dakikalarda ABD’de başka bir heyecan yaşanıyordu. insanlar televizyondaki canlı yayına kiltlenmiş, Ulusal Keşif Ofisi için NROL-45 yük taşıyan United Launch Alliance Delta 4 roketi fırlatılışını izliyordu. Erdoğan, ‘Doğruyu, eğriyi en iyi muhtarlar bilir” diye muhtarların gönlünü hoş tutarken, ABD’de roket alevler içinde uzaya doğru yol alıyordu."
 
Oysa Ak Parti'nin iktidar olmasından sonra denizaltısından helikopterine, uydusundan insansız hava araçlarına, tanktan keskin nişancı silahına varıncaya kadar bir çok alanda askeri ekipmanların milli kaynaklarla yapıldığı biliniyor. 
 
Cumhuriyet tarihinde ilk kez askeri alanda dış bağımlılığın minimize edildiği Türkiye'de uzaya uydu fırlatma rampasının kurulması çalışmalarına da yer verilirken Türkiye'de yine ilk kez uzay araştırma merkezi Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katkılarıyla kuruluyor. 
 
Cumhuriyet Gazetesi'nin karşı çıktığı Ak Parti "süper güç, lider ülke" sloganlarıyla çalışmalar yaparken, Cumhuriyet Gazetesi'nin savunduğu CHP-HDP ve bağlı unsurların ülkede yapılan her tür yatırıma karşı çıktığı ve 90 yıldır yerli hiç bir yatırımın öncüsü olmadıkları ise ortada bir gerçek olarak duruyor. 
 
Gezi Parkı ateist ayaklanmasında 3.köprü, 3. havaalanı ve nükleer santrallere karşı çıkan hainlere destek çıkan Cumhuriyet Gazetesi kendi ülkesinde ki yatırımlar durdurmak için seferber olurken Amerikan uydusunun reklamını yapmaya kalkışması komik bulundu. 
 
İşte Cumhuriyet Gazetesi'nde atılan iğrenç manşet: 
 
cumhriyet

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum