SOLUN EN İYİSİ

SOLUN EN İYİSİ
Süper Lig’in en iyi sol bekleri arasında yer alan Barry Douglas, bu sezon %30 isabetle ligin en isabetli orta yapan futbolcusu oldu. İskoç oyuncu, yeşil-beyazlı forma ile bu sezon 5 de gol pası verdi

2015-2016 sezonunun devre arasında takıma dâhil edilen sol bek Barry Douglas, 2016-2017 sezonunun en iyilerinden birisi olmayı başardı. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon takımın en önemli oyuncularından olan İskoç sol bek, performansıyla dikkat çekti. Dönem dönem sakatlıklarla boğuşan ancak oynadığı maçlarda takımın sol kanattaki organizasyonlarında büyük fark yaratan Douglas, sezonun da en iyisi oldu.

“SÜPER LİG’İN EN İYİSİ”

Geride kalan sezonda 22 lig maçında forma giyen Barry Douglas, bin 762 dakika sahada kaldı. Oynadığı maçlarda 5 asist yapan başarılı futbolcu, takımın gol yollarını açmasında önemli rol oynadı. Douglas ayrıca, Süper Lig’de en isabetli orta yapan sol bekler arasında yer alıyor. Barry Douglas %30 isabetle, Karabükspor’un oyuncusu Iasmin Latovlevici ile birlikte bu alanda birinciliği paylaştı.

“DURUMU NET DEĞİL”

Barry Douglas’ın yeşil-beyazlı ekipte geleceği ise henüz belli değil. Geçen sezonun devre arasında ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmak isteyen Douglas, son anda takımda kalmıştı. Başarılı sol bekin bu sezon ile ilgili durumu ise netlik kazanmış değil. İskoç sol bekin 2018’e kadar yeşil-beyazlılarla sözleşmesi bulunuyor. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.