Son ankette AK Parti'nin oy oranı

Son ankette AK Parti'nin oy oranı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, partisinin son kamuoyu yoklaması sonuçlarını paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Son araştırmada halkımız yüzde 51,7 ile AK Parti'ye 'bugün seçim olsa oy veririm' demiştir. Hem meclisten hem de milletimizden güvenoyu alan bir hükumetimiz ve genel başkanımız var." dedi.
"2015'E HAZIRLANACAĞIZ"
Partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nda, ilçe başkanlarıyla düzenlediği toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Gül, toplantıda yeni Türkiye, yeni anayasa ve 2015 seçimlerine hazırlık anlamında çalışmaları masaya yatıracaklarını söyledi.
"OYUMUZ YÜZDE 51.7"

AK Parti'nin, birkaç ay içerisinde çok önemli adımlar attığını, genel başkan değişikliği, Cumhurbaşkanı ve başbakanlık devir teslimi gibi çok hayati konuları, milletin memnun olacağı bir süreci güzel bir şekilde yönettiklerini anlatan Gül, "62'nci hükumetimiz kuruldu. Genel başkanımız değişti. Hiçbir sıkıntı ve sorun olmadan, birlik beraberliğimiz bozulmadan bu süreci atlattık. Meclis hükumetimize güvenoyu verdi. Bu ay içinde yapılan son araştırmada halkımız yüzde 51,7 ile AK Parti'ye 'bugün seçim olsa oy veririm' demiştir. Hem meclisten hem de milletimizden güvenoyu alan bir hükumetimiz ve genel başkanımız var" diye konuştu.
"BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ ADAY OLMAYACAK AMA..."

Bir gazetecinin, "2005 seçimlerinde, belediye başkanları milletvekili adayı olacak mı?" sorusunu Gül, "Yok. Belediye başkanlarımız yeni seçime girdiler. Prensip olarak hemen bir sene sonrasında belediye başkanlarımızdan o anlamda çok fazla talep olmayacaktır kanaatindeyiz. Ama il başkanlarımızdan, teşkilatlarımızdan kongre öncesi talepler olabilir. Herkes bu yeni Türkiye inşasında bir tuğla daha koymak için talepte bulunabilir" diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.