Son dakikada yıkıldık

Son dakikada yıkıldık
Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 5. haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Konyaspor deplasmanda Karadeniz ekibi Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Konyaspor ile kozlarını paylaştı. 90+5’te Yusuf Erdoğan’ın attığı gole bordo mavile ekibe galibiyeti getirdi. Son 3 maçında mağlup olan Trabzonspor,  3 puanı hatırladı. Bu sonuçla Trabzonspor 6 puana yükseldi. Konyaspor da 6 puanda kaldı. Öte yandan Yusuf Erdoğan mücadele sonrası gözyaşlarına boğuldu.

 

İLK YARIDAN DAKİKALAR

25. dakikada Zeki’nin sağ kanattan ortasında Muhammet Demir’in kafa vuruşu yandan auta çıktı.

38. dakikada Ali Turan’ın kafa vuruşunda ceza sahası yayı üzerinde Mehmet Ekici önüne düşen topa gelişine vurunca meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

45.dakikada sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta ceza ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Rangelov’un vuruşunda Onur Kıvrak, şık bir hareketle topu kornere tokatladı.

MAÇTAN NOTLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atiker Konyaspor karşısında Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Aytemiz Alanyaspor açından farklı olarak ilk 11’de 4 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Alanya deplasmanında sakatlanan Uğur Demirok’un yanı sıra, İbanez, Onazi ve Castillo’yu kulübeye çekerken, Zeki Yavru, Okay Yokuşlu, Muhammet Demir ve Mustafa Akbaş’a 11’de şans tanıdı. Yanal, ayrıca Yusuf Erdoğan’ı da tek maçlık aranın ardından 18 kişilik kadroya dahil etti. Trabzonspor’da Güray Vural, Ramil Sheidaev, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ise kadroda kendilerine yer bulamayan isimler oldu.

ONAZİ VE CASTİLLO KULÜBEYE

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, ligin ilk 4 haftasında 11’de görev verdiği Onazi ve Castillo’yu Atiker Konyaspor maçında kulübeye çekti. Deneyimli teknik adam, özellikle kaybedilen son 3 maçtaki performanslarıyla eleştirilen Castillo’nun yerine Muhammet Demir’e, Onazi’nin yerine de Aytaç Kara’ya görev verdi.

TARAFTAR ÖZLEMİ SONA ERDİ

Geçmiş sezondan kalan saha kapatma cezası kısmen sona eren Trabzonspor, 153 gün sonra Atiker Konyaspor maçında taraftarına kavuştu. Karşılaşmada, tribün cezası nedeniyle geride kalan sezonun 30’uncu haftasında oynanan Fenerbahçe maçını izleyen taraftarlar yer almadı. Trabzonspor taraftarlarının karşılaşmaya beklenilen ilgiyi göztermediği gözlenirken, yaklaşık 30 misafir takım taraftarı da kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alarak takımlarına destek oldular.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Trabzonspor-Atiker Konyaspor maçı öncesinde iki kulübün yöneticileri yemekte bir araya geldi. Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yönetim kurulu üyeleri Gençağa Meriç, Coşkun Bülbül, Okan Alemdaroğlu, Yiğit Oğuz Duman, Erhan Çimşir, Atiker Konyaspor başkanı Ahmet Şan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte maç öncesi yemek yediler. Muharrem Usta, yemeğin sonunda Atiker Konyaspor kulübü başkanı Ahmet Şan’a plaket takdim etti.

BAŞKAN USTA, AKYAZI İÇİN TARİH VERDİ

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yapımı devam eden Akyazı Stadı’nda artık son aşamaya geldiklerini söyledi. Tarihlerde sarkmalar olabildiğine dikkat çeken Usta, “Akyazı dev bir tesis. Çatısıyla Türkiye’de ilk olacak akıllı bir stat yapılıyor. Tarihlerde biraz sarkmalar var ama sonuçta burası bir apartman değil. Artık bu işin sonuna geldik. TOKİ ile görüşüyoruz. Çatı ile ilgili bir sorun çıkmazsa 7-10 gün içerisinde stat içerisinde yer alan direkler sökülecek. Sonrasında çim serimi başlayacak. Bu da 20 gün sürecek. 15 günde de hibrit çim çalışmaları tamamlanıp stat maç oynanabilir hale gelecek. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu veya Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum