SON SINAV

SON SINAV
Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala son hazırlık maçlarını oynayacak Atiker Konyaspor, bugün ligdeki rakiplerinden Karabükspor ile TSYD turnuvasında karşılaşacak.

Lig öncesi gücünü test edebileceği bir turnuvaya çıkacak yeşil-beyazlılar, turnuvadaki oyuna göre takımı şekillendirecek

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunun başlamasına sayılı günler kala son hazırlıklarını yapan Atiker Konyaspor, lige hazır girmek istiyor. Yeşil-beyazlılar bu kapsamda TSYD Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası’na katılacak. Atiker Konyaspor, TSYD turnuvasının ilk maçında bugün Karabükspor ile karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak maç saat 18.00’da başlayacak.

SON RÖTUŞLAR

Yeni sezon öncesi en ciddi sınavlarını bu turnuvada verecek Konyaspor, ardından lige başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, lige tam anlamıyla hazır girebilmek için son turnuvaya ciddi bir şekilde hazırlandı. Gerek yurtdışında gerekse Konya’da yaptığı antrenmanlarla iyi bir kamp dönemi geçiren Aykut Kocaman’ın öğrencileri, geçen sezon elde edilen başarıyı tekrarlamak için kollarını sıvadı. Ligin başlamasına 9 günlük bir süre kalırken, temsilcimiz son hazırlık maçlarını bugünkü başlayacak turnuvayla oynayacak.

KOCAMAN KARAR VERECEK

Sezon başı kampında birbirini tanıyan oyuncu grubuyla hazırlıklarını yapan Atiker Konyaspor, bunun avantajını da kullanmak istiyor. Geçtiğimiz sezonki kadro yapısını bozmayı düşünmeyen Aykut Kocaman, birkaç ufak değişiklikle sezona başlayacak. Kocaman, ayrıca genç oyuncuların performanslarını da TSYD turnuvasında oynanacak iki karşılaşmada dikkatle takip edecek ve kararını bu maçların ardından verecek. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı, yine bu turnuvanın ardından transferle ilgili son raporunu verecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

TSYD turnuvasının ilk maçında bugün Karabükspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, son taktik çalışmasını dün kendi evinde gerçekleştirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ve oynanan oyunlarla başladı. Temsilcimiz antrenmanı çift kale maç ile noktaladı.

YOLCULUK BUGÜN

Yeşil-beyazlı ekip, Karabükspor maçı için bugün Ankara’ya hareket edecek. YHT ile günübirlik seyahat yapacak Konyaspor, maçın ardından yine THY ile Konya’ya dönecek. Cumartesi günü oynanacak ikinci maç için de temsilcimiz, hazırlıklarını kendi evinde sürdürecek ve yine günübirlik Ankara’ya gidecek. (Spor Servisi)

TURNUVA PROGRAMI

11 Ağustos Perşembe:

18.00 Konyaspor        -           Karabükspor

20.00 Gençlerbirliği    -           Adanaspor

13 Ağustos Cumartesi:

18.00 Üçüncülük maçı

20.00 Final maçı

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.