Sona doğru

Sona doğru
Atiker Konyaspor’da günlerdir beklenen ön libero transferi birkaç gün içerisinde sonuçlanacak

Transfer döneminin bitmesine bir hafta kala ön libero için görüşmelerini yoğun şekilde sürdüren Atiker Konyaspor, dün yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydetti. Son haftalarda görüştüğü ön libero oyuncularıyla istediği sonucu alamayan yeşil-beyazlı ekip, Aykut Kocaman’ın da raporunu alarak alternatif isimlere yöneldi. Temsilcimiz, sürpriz bir ismi kadrosuna katmak için son görüşmelerini gerçekleştiriyor.

GÖRÜŞMELER HIZLANDI

Sezonun ilk hafta maçında Çaykur Rizespor ile berabere kalan Atiker Konyaspor’da orta sahanın etkisiz kalması transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yeşil-beyazlıların iki puan kaybettiği maçta Ali Çamdalı’nın olmayışı takım oyununu oldukça etkiledi. Rizespor’a karşı oyun kurmakta zorlanan Konyaspor’da orta saha transferi için düğmeye basıldı.

HER AN SONUÇLANABİLİR

Geçtiğimiz hafta Taras Romanchuken ve San Lorenzo forması giyen eski Bursasporlu Fernando Belluschi ile ilgilenen Atiker Konyaspor, istediği sonucu alamamıştı. Ancak transfer komitesi, kulüplerle yeniden görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Yönetimin de bu transferi sona erdirebilmek adına her türlü fedakârlığa hazır olduğu belirtiliyor. Temsilcimiz, en geç 1-2 güne sürpriz bir ismi kadrosuna katmayı hedefliyor. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.