Sonradan açılıyorlar

Sonradan açılıyorlar
Atiker Konyaspor ligin ilk altı haftası geride kalırken, ilk yarılarda gol problemi yaşadı. Maçların ikinci yarılarına iyi başlayan yeşil-beyazlılar, en çok golü bu ikinci yarın başlarında kaydetti

Ligin henüz başı olmasına rağmen Atiker Konyaspor’da bazı istatistikler dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılar, geçen sezonun istatistiklerine benzer istatistiklere sahip olsa da atılan gollerde farklı bir istatistik göze çarpıyor. Geçen sezon özellikle ikinci yarıda birçok maça çok hızlı başlayıp ilk dakikalarda gol atan Atiker Konyaspor, bu sezonun ilk altı haftasında ilk yarılarda gol atmakta zorlandı.

İLK YARILARDA TEK GOL

Yeşil-beyazlılar, ilk altı haftada 2 galibiyet 3 beraberlik çıkarırken, bu maçların ilk yarılarında gol bulmakta zorlandı. Henüz takım oyununu tam anlamıyla oturtamayan yeşil-beyazlılar, attığı 8 golün 7’sini ikinci yarılarda bulurken, ilk yarılarda tek gol kaydetti. Beşiktaş maçının 8. dakikasında Bajic’in kaydettiği gol bu sezon Atiker Konyaspor’un ilk yarılarda attığı tek gol olurken, kalan 7 gol ise maçların ikinci yarılarında geldi.

İKİNCİ YARILARA HIZLI BAŞLIYOR

Özellikle geçen sezonun ikinci yarısında takım oyununu oturtan Atiker Konyaspor, birçok maça önde basarak başlamış ve maçın başlarında öne geçmişti. 2015-2016 sezonunda gol dağılımında denge göze çarpan yeşil-beyazlılarda, atılan 44 golün 20’si ilk yarılarda atılmıştı. Bu sezon yeni transferlerin uyum sorununu aşmaya çalışan Atiker Konyaspor, ikinci yarılara daha iyi başlıyor. Yeşil-beyazlılar atılan 8 golün 4’ünü 46-60. dakikalar arasında kaydederken, bu goller önemli puanlar kazandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.