“Sonsuzluğun Bakışı” fotoğraf sergisi

“Sonsuzluğun Bakışı” fotoğraf sergisi
İSTANBUL (AA) - Yunan fotoğrafçı Ilias Bourgiotis’in "Sonsuzluğun Bakışı" adlı fotoğraf sergisi İstanbul'da sanat severlerle buluşacak. Yunanistan...

İSTANBUL (AA) - Yunan fotoğrafçı Ilias Bourgiotis’in "Sonsuzluğun Bakışı" adlı fotoğraf sergisi İstanbul'da sanat severlerle buluşacak.

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu tarafından organize edilen, Bourgiotis'in "Sonsuzluğun Bakışı" kitabında yer alan fotoğrafların yer aldığı sergi, Yunanistan Basın ve İletişim Bürosu'nun İstiklal Caddesi'ndeki "Sismanoglio Megaro" binasında 1-7 Nisan tarihleri arasında görülebilecek.

Sergide, sanatsal sinemanın en önemli çağdaş temsilcilerinden ve Yunan sinemasının öncülerinden sayılan yönetmen Theo Angelopoulos’un son filmlerinin ve özellikle bitiremediği "Diğer Deniz" filminin sahne arkası görüntüleri de yer alacak.


- Ilias Bourgiotis

Atina doğumlu Ilias Bourgiotis, Yunanistan’daki çeşitli gazete ve dergiler için serbest fotoğrafçılık yapıyor.

Yunan fotoğraf sanatçısı, eserlerini müzelerde, galerilerde ve Yunanistan, ABD, İtalya, Fransa, Belçika, Finlandiya, İsviçre, Danimarka, Slovakya, Hırvatistan, ve İspanya’daki fotoğraf festivallerinde sergiledi.

Sanatçının fotoğraflarından oluşan bir seçki Makedonya Modern Sanat Müzesi ve Selanik Fotoğraf Müzesi’nin kalıcı koleksiyonlarında yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.