Seda Erciş

Seda Erciş

SONUNDA

SONUNDA

Son haftalarda Avrupa heyecanı ve maç temposu derken Atiker Konyaspor’un ligdeki performansı oldukça sıkıntılıydı. Haliyle de bu yoğunluğu futbolcular da kaldırmakta zorlandı. Özellikle Braga deplasmanından sonra neler olacağını merak ediyorduk. Hafta içerisinde büyük umutlarla gittiğimiz Portekiz deplasmanından mağlubiyetle dönerek Avrupa defterini büyük ölçüde kapatmıştık. Moraller de bozuktu tabiki. Ancak artık lige dönme vaktiydi. Çok kritik Kasımpaşa maçının önemi daha da artmıştı. Herkes farkındaydı ve Avrupa maçındaki yorgunluğunu unutmak zorunda olarak Kasımpaşa sınavına çıktı Konyaspor.

BÜYÜK AVANTAJ

Maç beklediğimizden de iyi geçtiğini söyleyebilirim. Özellikle ilk yarıda her iki kanadı da etkili kullanan temsilcimiz, golü bulabilmek için baya bir çaba sarf etti. Ön bölgede çok hareketli bir performans sergileyerek 30. dakikadan sonra 2 gol attı. Konyaspor, ikinci yarıda da skoru korumayı başararak, 3 puanı büyük bir istekle kazandı. Kasımpaşa maçını kazanarak kritik bir galibiyeti elde eden Konyaspor, milli maç arasına da moralli bir şekilde büyük bir avantajla girdi. Bu galibiyet takım için çok önemliydi.

HİSSEDİYORUZ

Avrupa maçları artık geride kaldı. 2 maçı daha var ancak tamamen formalite olarak çıkacaktır Konyaspor bu maçlara. Söylediğimiz gibi lige dönem vakti. Ligde de zorlu maçları geride bıraktık. Fikstür avantajı da çok önemli. Bundan sonraki süreçte çok daha farklı olacaktır. Alışık olduğumuz Konyaspor’u çok daha iyi görebiliriz. Bunu hissediyor ve takımada güveniyoruz.

GÜLEN YÜZLER

Kasımpaşa galibiyetinin ardından Konyasporlu futbolcular, tribünlere gelerek bu sevinci birlikte yaşadılar. Özlediğimi görüntüydü açıkçası. Hem Avrupa’da hem de ligde kaybedilen puanların ardından yüzler düşüktü. Kasımpaşa’yı yenerek rahat bir nefes alan futbolcular, maçın ardından da büyük bir mutluluk yaşadılar.

STADYUMU DOLU GÖREBİLECEK MİYİZ?

Değinmek istediğim bir konu da taraftarlar. Her zaman övdüğümüz Konyaspor taraftarı bu sene beklediğimiz gibi değil. En azından bazı bölümdeki taraftarlar. Bu sene Avrupa maçları dâhil iç sahada istenilen baskı oluşturulamadı. Bu net bir şekilde gözüktü. Bunun yanında bazı maçlarda takıma ıslık sesleri bile yükseldi. Özellikle maraton bölümü hala aynı çizgisinde devam ediyor. Bu da canımızı sıkmıyor değil. Bazı ‘Çekirdekçi’ taraftarlar bence bundan sonraki maçlarda biraz daha dikkatli olmalı. Geride kalan maçlarda stadı henüz tamamen dolduramayan taraftarlar, umarım bundan sonraki maçlarda bunu başarır. Bakalım bu sezon bu güzel stadyumu dolu bir şekilde görebilecek miyiz.

gulen-yuzler.jpghissediyoruz.jpgsonunda.jpgstadyumu-dolu-gorebilecek-miyiz-(2).jpgstadyumu-dolu-gorebilecek-miyiz.jpg

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Seda Erciş Arşivi
SON YAZILAR