SONUNDA BİR ARADALAR

SONUNDA BİR ARADALAR
Atiker Konyaspor’un izin öncesi son idmanını Başkan Ahmet Şan da takip etti. Antrenman sonrası Kocaman ile sohbet eden Şan, uzun bir süre sonra görüntü vermesi dikkatlerden kaçmadı

Spor Toto Süper Lig’de verilen milli arada boş durmayan Atiker Konyaspor, Bursaspor maçının hazırlıklılarını sürdürdü. Takıma verilen izin öncesi yapılan son antrenmanını yeşil-beyazlıların başkanı Ahmet Şan da takip etti. Başkan Şan, son haftalarda teknik ekip ile yönetim arasında yaşananların ardından ilk kez birlikte görüntü verdi. Bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan yeşil-beyazlıların teknik patronu Aykut Kocaman, idman sonrası Ahmet Şan ile sohbet etti. Bu sohbet uzun bir aranın ardından ilk kez görüntülendi.

DİKKATLERDEN KAÇMADI

İkili arasındaki konuşmanın detayları paylaşılmazken, Ahmet Şan ile Aykut Kocaman’ın uzun bir süre sonra birlikte görüntülenmesi dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği üzere yönetim tarafından tecrübeli çalıştırıcı arasında yaşanan sözlü ve yazılı açıklamalarla uzun bir süre gündemde kalan Konyaspor, bu süreci henüz tam anlamıyla atlatamadı.

SON KARARI BEKLENİYOR

Spor kamuoyunun gözü önünde olan Aykut Kocaman, gelecek sezon için vereceği karar merakla bekleniyor. Yakın zamanda Atiker Konyaspor yönetimi ile bir toplantı yapacağı öğrenilen Kocaman’ın bu toplantı sonrası son kararını vereceği biliniyor. Tecrübeli çalıştırıcının yeşil-beyazlı ekip ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunsa da yönetim ile bu konuyu görüşeceği de gelen bilgiler arasında. (İbrahim Yapıcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.