Sony Pictures'un Dört Yeni Filmi İnternete Sızdı

Sony Pictures'un Dört Yeni Filmi İnternete Sızdı
Geçtiğimiz günlerde hacklenen Sony Pictures'un filmleri internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde , Sony'nin film bölümünün, yani Sony Pictures'un hack saldırısına maruz kaldığından laf etmiştik. Bu hack saldırısından sonra Sony'e dair içeriklere ele geçirdiklerini açıklayan hackerler Sony'i, istediklerinin yapmaması halinde bu içerikleri internete sızdırmakla tehdit etmişlerdi. Yeni gelen bilgilere göre hackerlar dediklerini yapmışlar.

 

Variety'nin yapmış olduğu habere göre, kendilerini 'Guardians of Peace' olarak adlandıran bilgisayar korsanı hacker grubu, Sony Pictures'ın bilgisayar sisteminden dört yeni filmin DVD kopyasını sızdırdı. Sızdırılan filmler arasında henüz yeni beyazperdeye çıkmış olan veya çıkmaya hazırlanan Fury, Annie, Mr. Turner ve Still Alice filmleri bulunuyor.

 

Öte yandan hackerların eline geçen verinin boyutunun 11.000 GB civarında olduğu belirtiliyor. Bakalım hackerlar önümüzdeki günlerde bu verilerin devamını paylaşacaklar mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.