Sony Xperia Z4 farklı özellikleri ile piyasaya sürülecek!

Sony Xperia Z4 farklı özellikleri ile piyasaya sürülecek!
Sony firmasının son zamanlarda durdurak bilmeden mobil cihaz üretiminde fark yaratmasıyla birlikte son olarak piyasaya sunmuş olduğu Sony Xperia Z4 fiyatı ve özellikleri neler olduğu belli oldu.

Sony firmasının son zamanlarda durdurak bilmeden mobil cihaz üretiminde fark yaratmasıyla birlikte son olarak piyasaya sunmuş olduğu Sony Xperia Z4 fiyatı ve özellikleri neler olduğu belli oldu. Aynı zamanda Xperia Z3 modelinin de akıllı telefon mağazasına sunulmasıyla birlikte cep telefonu meraklılarının beklediği mükemmel teknik özelliklere sahip olan cihaz hakkında tüm detayları sizlere sunacağız. Akıllı telefon üretiminde son zamanlarda çığır açan firmalardan biri olan ve son olarak Sony'nin sıradaki amiral gemisi akıllı telefonu olması beklenen Sony Xperia Z4 yeni bir sızıntıyla tekrar karşımızda. Önümüzdeki 5 Ocak 2015 tarihinde yapılacak bir etkinlik ile tanıtılacağı söylenen Xperia Z4 daha önceki söylentilere göre, 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde 5.5 inç'lik bir ekrana sahip olacak. Qualcomm'un Snapdragon 810 işlemci yongaseti ile geleceği de belirtilen ürün, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile üretim bandına girecek. Bir başka söylenti ise Xperia Z4'ün IP68 sertifikasının yanısıra Qi kablosuz şarj desteğine sahip olacağı yönünde. Bugün gelen sızıntı ise cihazın LCD Touch Digitizer arayüzü ile ilgili. Xperia Z3 ile karşılaştırılan telefon arayüzü iki model arasındaki farkları ortaya çıkartıyor. Üst kısımda hoparlör kenara taşınırken, ön yüz kamerası ile hareket sensörü yer değiştirmiş. Öte yandan alt ön yüzdeki hoparlör de yine kenar kısma kaydırılmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.