Sorgun TSO’dan Zile TSO ve Ticaret Borsasına ziyaret

Sorgun TSO’dan Zile TSO ve Ticaret Borsasına ziyaret
YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Zile TSO ile Ticaret Borsasını ziyaret etti.Sorgun TSO Başkanı Üzeyir...

YOZGAT (AA) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Zile TSO ile Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyaretin amacının Zile TSO ve Ticaret Borsasıyla ekonomik ve stratejik iş birliği konularında ortak yapılabilecek çalışmaları saptamak olduğunu söyledi.

Arslan, verimli geçen toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi adına bundan sonraki süreçte de aynı toplantıların devam edeceğine ifade ederek, “Zile TSO ve Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri ile toplantıların yenilenerek yapılması hususunda görüş birliğine vardık. Zile ve Sorgun arasındaki tarihi bağların yeniden ve daha güçlü olarak kurulması için gereken özverileri karşılıklı olarak göstereceğiz." dedi.
Ziyarete, Üzeyir Arslan'ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Önal, Genel Sekreter Sami Erdoğan ve akademik danışman Yrd. Dç.Dr. Mehmet Kara katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.