Sorgun'a çifte Başbakanlı nikah

Sorgun'a çifte Başbakanlı nikah
Sorgun'a çifte Başbakanlı nikah

Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu çok sayıda siyasetçinin katıldığı törenle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ahmet Sorgun’un oğlunun düğününe katılarak şahitlik yaptılar.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in kıydığı nikahın ardından Sorgun çiftini tebrik eden Başbakan Binali Yıldırım, "Allah yollarını açık etsin. Evlilik uzun ince bir yol. Ama telaşlanmayın, o yolları sizin için uzun duble yol haline getirdik. Bu yolda zaman zaman zorluklar olacak. Zorlukları paylaşıp azaltacaksınız. Mutlulukları paylaşıp, arttıracaksınız. Böylece geçinip gideceksiniz" şeklinde konuştu.

Aliye ve Ali Ergun çiftinin kızları Büşra ile Ayşe Ahmet Sorgun çiftinin evladı Ebubekir gece boyunca heyecanları ve mutlulukları ile dikkatleri çektiler.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da, genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. Başbakan Yıldırım daha sonra evlilik cüzdanını geline vermesi için damat Sorgun'a, o da eşi Büşra'ya verdi. PUSULA yayın Grubu olarak bizde gençleri kutluyor mutluluklar diliyoruz. (Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.