Sorgun’da 21 okulda TUBİTAK bilim fuarı düzenlenecek

Sorgun’da 21 okulda TUBİTAK bilim fuarı düzenlenecek
YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, ilçedeki 21 okulda TUBİTAK bilim fuarı düzenleneceğini bildirdi. Ekinci, AA muhabirine yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, ilçedeki 21 okulda TUBİTAK bilim fuarı düzenleneceğini bildirdi.

Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgat genelinde 93 okulda uygulanacak TUBİTAK 4006 bilim fuarlarından 21 tanesinin Sorgun’da ki okullarda yapılacak olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Bilim fuarı düzenleyecek okulları sırasıyla ziyaret edeceğini de ifade eden Ekinci "Fuar düzenleyecek okullarımıza TUBİTAK tarafından 5 bin lira destek sağlanıyor. Böylece toplamda ilçemize 105 bin liralık bir destek sağlanmış oluyor. Bu fuarla yeni buluş ve projelere imza atan öğrencilerimizi desteklemiş oluyoruz. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ekinci, 21 okuldan 12’sinin ilçe merkezinde, kalan 9 okulun ise kasaba ve köylerde olduğunu sözlerine ekledi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.