Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası
Ankara Valisi Kılıçlar, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sevinç'i kabul etti

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Sevinç'i kabul etti.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Kılıçlar kabulde sosyal güvenlik birimlerinin tek çatı altında toplanmasının kargaşayı önlediğini belirterek, "Sosyal güvenlik sistemi, çeşitli sosyal risklerde insanın ihtiyaçlarını karşılayan bir sistemdir. Sosyal güvenliği çok geniş kitlelere yaygınlaştıran ve kalitesini yükseltmeye çalışan ülkeler, sosyal güvenlikteki refah dengesini sağlıklı kurabilmiş ve devletin ekonomik gücünü halkına daha iyi yansıtmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sevinç de 26 merkezde yaklaşık 2 bin 600 personelle hizmet verdiklerini bildirerek, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında vatandaşlarda sosyal güvenlik bilincini oluşturacak etkinlikler planladıklarını kaydetti.

Kabulde, Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları Gürsel Akçay ve Aylin Şeker de bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.