Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Haftası
SGK Nevşehir Müdürü Yıkarbaba, basın toplantısı düzenledi

NEVŞEHİR (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu Nevşehir Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Yıkarbaba, SGK İl Müdürlüğü Muşkara Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, üç ayrı kurumun SGK çatısı altında birleşmesinin 10'uncu yılı olduğunu söyledi.

Hafta kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler ve SGK'de gelinen son noktayı değerlendiren Yıkarbaba, vatandaşların sorunlarını çözmek için tüm güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Yeni SGK hizmet binasının müjdesini veren Yıkarbaba, "Yeni SGK binamızın inşaatına bu yıl içerisinde eski BAĞ-KUR binasının bulunduğu yerde başlanacak. Bir yıl içerisinde de teslim edilecek." dedi.

Vatandaşa hizmetin en iyisini sunabilmek için gayret gösterdiklerini anlatan Yıkarbaba, şöyle devam etti:

"Kurumumuza gelemeyen vatandaşlar bana elektronik posta yoluyla ulaşabilirler. Gelen elektronik posta üzerinden işlerini takip eder ve sorunlarını çözeriz. 1 Kasım seçimlerinin ardından 64. Hükümet Eylem Planı'nda yer alan hususlar ve sürecin devamında yapılan tespitler ışığında vatandaşlarımız lehine bir çok iyileştirme yapılmıştır. Çalışmalarımız, kurumumuzun hizmet kalitesini arttırma gayreti içerisinde olacak şekilde vatandaşlarımızın hizmetlere daha kolay ve hızlı ulaşmasına yönelik imkanlar sağlama mücadelesi şeklinde devam etmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.