Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf nedeniyle işten çıkarıldığı iddiası

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf nedeniyle işten çıkarıldığı iddiası
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştıktan sonra işten çıkarıldığı iddia edilen Kavukçu'yu ziyaret etti- Özdağ: - "Kimse kimsenin mezhebinden, renginden dolayı ideolojisinden,

MANİSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u evinde ağırlarken çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaştıktan sonra işinden çıkartılan Remziye Kavukçu'yu evinde ziyaret etti.

Özdağ, Remziye-Ercan Kavukçu çiftinin Şehzadeler ilçesindeki evine ziyarette bulunarak, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un selamını getirdiğini söyledi.

Kurtulmuş'un 476. Uluslararası Mesir Macunu Festivali etkinliğine katılmak üzere Manisa'ya geldiğini anımsatan Özdağ, “Bu kardeşlerimiz o gün sayın Numan Kurtulmuş’u görüyor ve evine davet ediyor. ‘Bir çay içmez misiniz?’ ifadesini kullanıyor. Numan Bey de evinde bir çay içiyor. Misafirperverliğimizi, ev sahipliğimizi gösteriyoruz.” diye konuştu.

Kurtulmuş’un o gün "şehrin misafiri" olduğuna dikkati çeken Özdağ, “CHP’lilerin de MHP’lilerin de AK Partililerin de misafiriydi. Kürtün de Türkün de Alevinin de 1,5 milyonun misafiriydi. Her şeyden önce Tanrı misafiriydi, bir de Başbakan Yardımcısı'ydı. Bakanımızdı bizim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bakanıydı. Burada hepimiz ayrı partilerden olabiliriz ama insanların rızkıyla kimse oynamayacak. Belediyede çalışan herkes MHP’li olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, MHP’nin oylarıyla seçilmiş olabileceğini ama Manisalıların belediye başkanı olması gerektiğini dile getiren Özdağ, kendisinin de AK Partililerin oylarıyla seçildiğini fakat ayrım yapmadan herkesin vekili olduğunu kaydetti.

-"Kimsenin rızkıyla oynamamalıyız"

Bir insanı rızkıyla oynamanın ayıp olduğunu belirten Özdağ, “Biz bu şehirde hiç ayrım yapmadan herkesi kucaklamak istiyoruz. Sayın Numan Kurtulmuş Bey ilçe başkanlığımızın basın toplantısından sonra beni aradı. ‘Benim yapacak bir şeyim var mı?’ dedi. Ben de: ‘Biz teşkilat olarak, milletvekilleri olarak hanımefendinin yanındayız. Biz halletmeye çalışalım, eğer halledemezsek gereğini sizin yapmanız için yardım isteriz.’ demiştim.” diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşerek işten çıkartılan Kavukçu’nun Manisa İl Müdürlüğü bünyesinde işe alınması için girişimde bulunduğunu aktaran Özdağ, şöyle devam etti:

“İl Müdürümüz ile görüştük. Hanımefendi Allah nasip ederse orada çalışacak. En geç 10-15 gün içinde işe başlamış olacak. Manisalılar zaten gereğini yapacaklar Cengiz Ergün hakkında. Bunlar ayıplı şeylerdir. Kimse kimsenin mezhebinden, renginden dolayı ideolojisinden, partisinden dolayı rızkıyla oynamamalıdır. Biz hep beraber aynı şehrin, ülkenin çocuklarıyız. CHP’li, AK Partili olabiliriz, Türk olabiliriz, Kürt olabiliriz, Alevi, Sünni, Boşnak, Arnavut, Azeri olabiliriz. Hepimiz Manisalıyız. Acılar paylaşılır azaltılır, sevinçler paylaşılır çoğaltılır. Bugün de kardeşlerimizin derdiyle dertlenmek için geldik. Sayın Numan Kurtulmuş’un selamları var. Teşkilat olarak, milletvekilleri olarak biz gereğini yapacağız."

Manisa'da, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u evlerine davet ederek çay ikram eden, çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşan Kavukçu, geçici işçi olarak çalıştığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden "istihdam fazlalığı" gerekçesiyle çıkarılmış, AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı da protesto amacıyla müdürlük önüne siyah çelenk bırakmıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.