Sosyal medyanın yeni fenomeni!

Sosyal medyanın yeni fenomeni!
Avustralyalı rapçi Fortafy ve partneri Shana Evers'ın sekiz aylık kızları Egypt sosyal medya fenomeni oldu. Sevimli bebeğin fotoğrafları on binlerce beğeni alıyor.

Kim Kardashian, Egypt'in kendi markasını taşıyan şapkayla olan fotoğrafını beğenip paylaştı ve bu fotoğraf 30 bin 'like' aldı. Fotoğrafın sosyal medyada popüler olmasından sonra esas sürpriz çiftin, Kardashian kardeşlerden el yazısı bir notla birlikte Egypt’a yollanmış hediyeler alması oldu. 

Anne Shana, kendisinin yıllarca Kim Kardashian’a benzetilmesinden sonra şimdi esas ilgiyi kızlarının çekiyor olmasına şaşırdıklarını ve ebeveyn olarak gurur duyduklarını söyledi. Egypt’ın takipçileri fotoğraflarını tekrar paylaşarak bebeğe hayranlıklarını ve sevgilerini dile getirmeye devam ediyor.



Küçük kızın şu anda Facebook’ta https://www.facebook.com/littlemissegypt adresindeki sayfasını 100 binden fazla kişi takip ediyor.

Kaynak: Daily Mail

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.