Sosyal Paylaşım Sitesinde Tanışan Engelli Aşıklar Evlendi

Sosyal Paylaşım Sitesinde Tanışan Engelli Aşıklar Evlendi
Kocaeli'de sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanışan ve 3 ay içinde evlilik kararı alan bedensel engelli çift, düzenlenen nikahla dünyaevine girdi

Kocaeli'de, sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile 3 ay önce tanışan engelli Ali Fuat Yıldız ile Fatma Koyuncu, düzenlenen düğünle evlendi.

 Darıca ilçesinde yaşayan doğuştan engelli olan ve tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Ali Fuat Yıldız (30) ile Kayseri'de yaşayan bedensel engelli Fatma Koyuncu, sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla tanıştı.

Bir süre sosyal medya üzerinden arkadaşlıklarını devam ettiren, daha sonra ailelerinin desteği ile nişanlanan ve tanıştıktan 3 ay sonra evlilik kararı alan çift, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kıydığı nikahla dünyaevine girdi.

Nikah şahidi AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, çifte mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını gelin Fatma Yıldız’a verdi.

Darıca Birumut Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı olan damat Ali Fuat Yıldız ve gelin Fatma Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını söyledi.

- " Çok mutluyuz"

Arkadaşlıklarının bir süre devam etmesinin ardından ailelerinin de birbirleriyle görüşmesiyle nişanlandıklarını anlatan çift, "Çok mutluyuz. Bize destek veren ailelerimize ve nikahımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Nikaha törenine Koyuncu ve Yıldız ailelerinin yanı sıra Darıca Birumut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger ve aile yakınları katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.