Sosyal yaşamın yeni adresi: Sille Baraj Tesisleri

Sosyal yaşamın yeni adresi: Sille Baraj Tesisleri
Göl manzarası, lezzetli sunumları ve sosyal alanları ile Konya’nın en gözde mekânlarından biri olan Sille Baraj Tesisleri, misafirlerinin isteğine göre tekne turundan Macera Parkı gezintisine kadar her imkânı sağlıyor.

Göl manzarası, lezzetli sunumları ve sosyal alanları ile Konya’nın en gözde mekânlarından biri olan Sille Baraj Tesisleri, misafirlerinin isteğine göre tekne turundan Macera Parkı gezintisine kadar her imkânı sağlıyor. Sille Baraj Tesisleri’nin sosyal alanlarla dolu bir tesis olduğunu belirten Ali Kürkçü, şehirden uzaklaşmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi Sille Baraj Tesisleri’ne davet etti.

sille-baraj-tesisleri-1.jpg

Şehir hayatından uzak, doğa ile iç içe bir mekân olan Sille Baraj Tesisleri, sabah kahvaltısından yemeklerine, ızgara grubundan geleneksel Konya lezzetleri ile Konya’nın ve Konyalının uğrak noktası oldu. Sille Baraj Tesisleri hakkında bilgi veren Sille Baraj Tesisleri İşletme Sahibi Ali Kürkçü, “Havasıyla ve manzarasıyla, olsun tesislerimiz doğayla iç içe. Hizmetimiz konusunda elimizden geldiğince halkımızın yanında olmak için çabalıyoruz. Elimizden geldiğince her kesimimiz gelsin, burada yemeğini yesin, çayını içsin istiyoruz. Sabahları serpme kahvaltı servisimizi hafta içi akşama kadar devam ediyoruz. 1’den sonra da yemek çeşitlerimiz; ızgara balık, fast food hepsini müşterilerimize sunmak için çabalıyoruz. Teras bölümümüz var. Camlarımız açık alan tarzında olduğu için misafirlerimiz güzel manzara eşliğinde oturabiliyor. Kafede çayımız, birçok kahve çeşidimiz ve soğuk içeceklerimiz de bulunmaktadır. Yazın kokteyl gruplarımız var. Müşterilerimize çeşitli şekilde sunmuş olduğumuz Sille Barajı’na özel spesiyal nargile çeşitlerimiz mevcut. Soğuk-sıcak kendi spesiyal içeceklerimiz var. İnsanlar buraya eşiyle beraber geldiğinde eşsiz bir kahvaltı menüsünden faydalanabiliyor” diye konuştu.

sille-baraj-tesisleri-4.jpg

BALIK KAMPANYALARIMIZA İLGİ YOĞUN

Kış sezonunda balık grubunda çeşitli kampanyalar yaptıklarına değinen Kürkçü, “Balık kampanyalarımız kış sezonumuzun vazgeçilmezi. Hatta çoğu kişide bizi balık restoran da sanabiliyor. Balık Konya’da çok fazla bulunmayan bir gıda bu yüzden elimizden geldiğince balığı herkese en iyi şekilde sunmak için uğraşıyoruz. Hamsiye de ayrı bir sevdamız var tabi. Konyalılar diğer balıklara göre hamsiyi daha çok seviyor. O nedenle kışın yaptığımız kampanyalarımız daha çok hamsi ağırlıklı oluyor. Balıklarımız günlük olarak alınır. Kampanya yaptığımız süreçte neredeyse bütün balık stoğumuz günlük tükeniyor. Tat en önemli şeydir. Bir insan bir şeyin tadını severse sırf onun içinde yol dinlemez gider. Yani lezzetini seviyorsanız bir şeyin orası sizin için kıymetli bir yer olmuştur. Biz manzaramızın, doğamızın yanında, hem hizmetimiz olsun hem güler yüzümüz olsun herkesin yanında olmaya, herkesi memnun etmek için elimizden gelen tüm çabayı veriyoruz” dedi.

sille-baraj-tesisleri-5.jpg

SOSYAL ALANLAR KEYİFLİ VAKİT SAĞLIYOR

Sille Baraj Tesisleri’nde yer alan diğer sosyal alanlardan söz eden Kürkçü, “Sille baraj tesislerinin içinde sadece restoran, kafe bölümümüz yok. Bunun yanında yazın özellikle nefes alabileceğiniz aile çay bahçesi ve piknik alanları mevcut. Bu alanlara gelen misafirlerimizin eksiklerini tamamlamak için market bölümümüz var. Aynı zamanda sac börek ve köfte severler için de yerlerimiz bulunuyor. Özel organizasyonlar için yüksek bir bölümümüzde çok güzel bir özel alanımız var. Doğum günleri, evlilik teklifi, yıldönümü gibi özel günlerinizi kutlamak için manzara eşliğinde güzel bir süsleme ile kutlamalarımızı yaptığımız alanlarımız da var” ifadelerini kullandı.

sille-baraj-tesisleri-3.jpg

‘SİLLE BARAJ TESİSLERİ, AİLE ÜZERİNE KURULDU’

Sille Baraj Tesisleri’nin tamamıyla bir sosyal tesis olduğunu vurgulayan Kürkçü, “Herkesin her ihtiyacını karşılayabilmek için elimizden gelen bütün mücadeleyi veriyoruz. Biz çok aile bölümünden çıkmak istemiyoruz. Çünkü aileler için Konya’da çok fazla gidebilecek kafa dinleyelim, çoluk çocuk gidip eğlenelim diyebileceğimiz bir yer yok. Burası hem manzarası olsun hem hizmeti olsun hem de lezzeti olsun insanları buraya çeken özel unsurları olan aile üzerine kurulmuş bir işletme. Herkesin gelip, mutlu ayrılabileceği bir yer ama aileler bizim önceliğimiz. Misafirlerimiz isteklerine göre tekne turlarına katılabilirler. Daha sonra Sille Barajı’nda bulunan Macera Parkı’nda gezinti yapabilirler. Macera Parkı’nda vakit geçirebilirler. Dondurma satışı olan yerlerimizden yüzlerce çeşidi olan dondurmalarımızdan yiyebilirler. Çok güzel dondurma çeşitlerimiz var” şeklinde konuştu.

sille-baraj-tesisleri-6.jpg

ÜRÜNLERİMİZİ ÖZENLE SEÇİYORUZ

Hafta sonlarının çok yoğun geçtiğini aktaran Kürkçü, “Özellikle Pazar günlerini çok yoğun geçiriyoruz. Rezervasyon sistemini şuan biz bitirmiş durumdayız. Buna sebebiyet verende yaşadığımız aşırı yoğunluk içerisinde bazı müşterilerimizin planladıkları saatte gelmemeleri. Bu arada gelen müşterimiz boş masaları gördüklerinde oraya geçmek istediklerinde biz mahcup olmuş oluyoruz. Bu bizi üzmeye başladı belli bir süre sonra. Ürünlerimizi çok titiz ve özenle seçeriz. Çeşitliliği arttırmaya gayret gösteriyoruz. Esas amaç karnımızı doyurmak ama şu devirde herkes bir yandan da gözünün de doymasını istiyorlar. Görsel olarak bununda en güzel şekilde sunumunu sağlıyoruz. Ve sizlerin de beğendiğini düşünüyoruz” diyerek sözlerine son verdi. •Yiğit Berkay ÇOPUR

sille-baraj-tesisleri-7.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.