Şov sürüyor

Şov sürüyor
Torku Konyaspor Basket’in Amerikalı oyuncusu Sean Willams, yüksek performansını Uşak Sportif deplasmanında da tekrarladı.

Torku Konyaspor Basket’in Amerikalı oyuncusu Sean Willams, yüksek performansını Uşak Sportif deplasmanında da tekrarladı. Bu sezon takımın kilit isimlerinden birisi olan Sean, zorlu deplasmanda 31 dakika süre alan tecrübeli oyuncu müsabakayı 14 sayı, 11 ribaunt ile double double yaparak tamamladı. Ligin blok kralı olan yetenekli oyuncu bu maçta da 5 bloğa imzasını koydu. Ayakta alkışlanacak bir performans ortaya koyan Williams, galibiyetin baş mimarlarından oldu. Sean Williams geride kalan 7 haftada 16.6 sayı, 10.3 ribaunt, 1.1 asist ve 2.9 blok ortalamasından oluşan müthiş bir istatistiğe imzasını koydu. (Mustafa Erdoğdu)

Torku Konya fırtınası

Lige iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekibimiz 7 haftaya 4 galibiyet sığdırıp hedefinin play-off olduğunu gözler önüne serdi. Temsilcimiz oynadığı oyunla da göz dolduruyor

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bu sezon uygulamaya geçirilen 5 yabancının aynı anda sahada olması uygulamasından en iyi faydalanan ekiplerin başında gelen temsilcimiz sezonun ilk 7 haftasında ortaya koyduğu performansla alkış aldı. Takım içinde güzel bir uyum yakalayan ve özellikle hücumdaki etkili performansı ile göz dolduran yeşil-beyazlılar, 7 haftaya 4 galibiyet sığdırdı. Trabzonspor (D), Tofaş, TED Ankara Kolejliler ve Uşak Sportif (D) maçlarını kazanan temsilcimiz, mağlup olduğu Karşıyaka (D), İstanbul BB (D) ve Galatasaray maçlarında ise oyunun son bölümüne kadar maçın içinde kaldı. Kazanabileceği bu maçlarda şanssızlığının kurbanı olan temsilcimiz gelecek haftalar için camiaya umut veriyor.

Torku Konyaspor’un Başantrenörü Aziz Bekir ise maçın tamamında oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade ederek, “İyi mücadele ettik. İki takım da kazanmayı istedi. Son dakikalarda kullandığımız faul atışlarını sayıya çevirmek bizi rahatlattı. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

Torku Konyasporlu oyuncu Ogün Sevinç de baştan sona iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Uşak çok zor bir deplasman. Güzel bir galibiyet aldık, inşallah seriyi devam ettiririz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.