SP’den Siyaset Okulu

SP’den Siyaset Okulu
Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Muhammed Halit Arık 28-29 Ekim ve 11-12 Kasım tarihlerinde üniversite öğrencilerine yönelik düzenlemiş oldukları siyaset okulu programı ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Arık, “Önce Ahlak ve Maneviyat diyen Saadet Partisi’nin Gençlik Kolları’nın mensupları olarak Siyaset Okulu Programı’mızdan dolayı düzenlediğimiz bu basın toplantımız inşallah hayırlara vesile olur.

Öncelikle şunu ifade etmek istiyoruz ki Türkiye’nin ve dünyanın, şu an ki içinde bulunduğumuz ahvali ve durumu hakikaten istemediğimiz bir konumda. Nasıl istemediğimiz bir konumda? Akşam uyuyoruz, sabah uyandığımızda binlerce kişi ölmüş oluyor. Akşam uyuyoruz, sabah uyandığımızda mazotun fiyatı artmış oluyor. Akşam uyuyoruz, sabah uyandığımızda TEOG kalkmış oluyor. Yani akşamla sabah, sabahla akşam daha kötü, daha değişik, daha rijit değişiklikler dünyada ve Türkiye’de gerçekleşiyor. Biz bu dünyada ve böyle bir ülkede yer almak istemiyoruz.

Kıymetli kardeşlerimiz bütün bu sorunların, bütün bu sıkıntıların kaynağı siyasetle ilgili, yönetimle ilgili. Siyaset eğer kurum olarak iyi işletilse, eğer sorunların oluşma noktası değil de var olan sorunların çözüm noktası olarak kullanılsa, ahlaklı yapılmış olsa bu sıkıntılar olmazdı diye düşünüyoruz. Bundan dolayı biz de Siyaset Okulu Programı’nı düzenlemiş olduk. Bugün dördüncü gündeki derslerini gerçekleştirdik” dedi.

(Haber: M. Niyazi Uyanık)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.