Ünzile Girişgin

Ünzile Girişgin

Spermin Sahibi İyi Seçilmeli

Spermin Sahibi İyi Seçilmeli

Kadınlar Gününün Ne anlamı Var ki…

Kadınlar gününü kutlamak ya da yazılar yazmakla kadının değeri artmaz. Yaratılmış olan canlı cansız tüm nesnelerin değerini bilmeyen, şükür ve teşekkürden nasibini almamış olan insan denen canlılar için kadın; ego tatmini için dövülen, hakaret edilip aşağılanan, cinsel hazları gideren nesne, satılan, çalıştırılan zayıf, kimsesiz olandır. Bilmezler ki sahipsiz olanın sahibi Allah’tır. Arkasında güçlü bir ailesi, parası, kariyeri olmayan kadın çeşit çeşit haksızlıklara maruz kalmaktadır. Devir güçlünün zayıfı ezdiği devirdir. Kadınların sokak ortasında bıçaklanıp, kurşunlandığı, parçalanıp çöp kovalarına atıldığı devirdir. Kısasa kısas yoktur. Avrupa birliği normlarına göre idam insanlık dışı imiş!

Biz kadınlar Allah Teala’nın bize verdiği değeri bile bilmeyiz ya da öğretilmeden yetiştiriliriz. Dr. Münir Derman hazretleri kadının erkeğin kaburgasından yaratılmadığını, kadının Nefsin Vahidetinden yaratıldığı yazar. Sonra der ki  “ Siz nereden bileceksiniz Nefsin Vahidetin nedir? Bilseydiniz kadınlar başını secdeden kaldırmaz erkeklerde her gece karılarının ayaklarının altını öperdi. Kız çocuğuna ve kadına yönelen en küçük şiddet sahibini hem bu dünyada hem de ahrette zelil eder, perişan eder. Kadının hakkına girmenin cezasını tahmin etseydiniz titrerdiniz. Kadın karnında neslin devamını taşırken, Rahim isminin tecellisine sahipken böyle bir şerefe eriştirilmişken bunun farkına varmamak ve sahip çıkmamak ne büyük kayıptır.”

Spermin sahibi iyi seçilmeli

 Nefsin Vahidetini sanırım sadece ledün ilmine sahip olanlar biliyor. Ama biz kadınlar şunu bilmeliyiz: Yaratıcımız bizleri çok seviyor ve said ruhları taşıma görevini de bize bahşetti. İslam’ın devamını taşıyacak olan said ruhları taşıma ve besleme görevi. Her genç kız yumurtasını dölleyecek spermin sahibini iyi seçmelidir. Allah katında iyi kulluk yapamamış olsak bile said ruhları karnımızda taşımak ve ardımızda bırakmak biz kadınları kurtarabilir.

Temiz ruhlu kadınlar temiz ruhlu erkek ararlar. Çok zengin, çok yakışıklı olmasa da. Temiz ruhlu erkekler de çok güzel ve çok seksi kadın aramazlar. Doğacak çocukları imanlı yetiştirecek, ahlaklı kadın ararlar. Kadınlar bazen duygusal davranıp yanlış tercih yaptıklarında boşanmak da bir hak olduğu halde boşanmak istediklerinde ya da bir aile kızını bir erkeğe vermek istemediğinde ölümle cezalandırılıyor. Esrar, eroin bağımlısı kocadan kızlarını kurtarmak için çırpınan çok aile tanıdım.                 

Rabbim said ruhlu insanları kötülerin şerrinden emin eylesin. Bizleri ve evlatlarımızı muhafaza etsin, dostları ile dost kılsın, şerli insan ve cinlerden uzak eylesin. Bizler aciziz ve merhametliyiz. Bu vasıflarımız bazen herkesi kendimiz gibi sanma hatasına ve kullanılmamıza zaman zaman da acı çekmemize sebep olur. Rabbim taşıyamayacağımız yükle bizleri imtihan etmesin. Tertemiz yetiştirmeye çalıştırdığımız kızlarımızı merhametli, Allah korkusu taşıyan güzel ahlaklı erkeklere yar kılsın.

Kadını mümin erkek korur

Benim kadınlar gününde dua etmekten başka sözüm, yazım yoktur. Mevcut yasalar kadını koruyamaz. Polis ve aile bakanlığı da… Kadını ancak mümin erkekler korur ve değerinin düşmesine izin vermez. Allah kendisini seven ve korkan erkeklerin, genç oğullarımızın sayısını arttırsın. Kadına şiddet ancak böyle son bulur. Lakin bu erkekleri yetiştirecek olan da kızlarımız değil midir? O zaman nerede eksiğimiz var, neyi yanlış yapıyoruz sorusunun cevabını tespit edip çözüm aramalıyız. Anneler oğullarını örgütleyerek gelinlerine çektirirlerse, kadın kadına zulmederse erkeklerin zulmü de beraberinde gelir.

Erkekler günü de olsa

Kadın olmak bu devirde gerçekten zordur. Ayaklarınız yere sağlam basmaz ise toplum, eşinizin ailesi hatta kendi aileniz, kardeşleriniz bile sizi ezmeye kalkar. Ego tatmini ve kibir almış başını giderken herkes birbirine zulmediyor. Fettan kadınların erkekleri baştan çıkardığı ve soyup soğana çevirdiği şu günlerde saf kalpli erkeklerin de haklarının dile getirildiği bir erkekler günü de olsa bari… Şuan ki kadınların hepsi erkek erkeklerin hepsi de kadın olsa idi zulüm çok daha dehşetli yaşanırdı diye düşünüyorum. Erkekleri parası yenilen seks bağımlısı, aptallar olarak gören, aynı anda çok sayıda erkeği idare eden kadınlarda var. Çok eşli erkekler tartışılır lakin çok sevgilili kadın ve erkekler es geçilir.

Sevgili okuyucular ahirete iman etmemiş, kul hakkından korkmayan insanlardan teşekkül eden toplumlarda hiçbir günün anlam ve önemi olamaz. Çocuk hakları beyannamesi imzalarsınız ama çocuklar çocuk pornoğrafisinde kullanılır ve alınıp satılır. Kadınlar günü dersiniz kadınlar seks ticaretinde kullanılır ve hak aradığında öldürülürler, anneler günü dersiniz yılda bir kez annenizi ziyaret etmezsiniz. Kadınlar  gününde duadan başka her şey anlamsız kalıyor artık….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ünzile Girişgin Arşivi
SON YAZILAR