Spor-der Başkanlığına Mesut Kınacı Seçildi

Spor-der Başkanlığına Mesut Kınacı Seçildi
Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) olağan genel kurulu seçimini Adıyamanspor eski futbolcusu ve eğitimci Mesut Kınacı kazandı.Son yapılan kongrede göreve gelen Nuri Sever ve ekibinin görev süresini...

Adıyaman Sporcular Derneği (Spor-Der) olağan genel kurulu seçimini Adıyamanspor eski futbolcusu ve eğitimci Mesut Kınacı kazandı.

Son yapılan kongrede göreve gelen Nuri Sever ve ekibinin görev süresini tamamlaması ve yeniden aday olmaması üzerine kongre kararı alınmış, kongre tarihinde çoğunluk sağlanamamıştı. Divan başkanlığını Muhittin Tuzcu’nun yaptığı ve çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta gecikmeli yapılan kongrede 73 dernek üyesi oy kullandı.

Spor-Der Dernek binasında yapılan kongrede Recep Karaca ve Mesut Kınacı’nın aday olduğu başkanlık seçiminde kullanılan 73 oyun 37’sini almayı başaran Mesut Kınacı bir oy farkla başkanlığa seçildi.

Kendisine destek veren ya da vermeyen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Mesut Kınacı, “İlimizin önemli derneklerinden birisi olan Spor-Der’in bundan böyle kuruluş amacına uygun bir şekilde çalışmalarını yürütmesi için yeni yönetimimiz ve dernek üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız. Bu dernek ilimiz sporuna hizmet etmiş herkesindir. Bu vesileyle bana ve yönetimime destek olan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mesut Kınacı başkanlığında oluşan yeni yönetimde; Ali Nahit Sakar, Emin Alakuş, Sait Adıyaman, Mesut Dağgülü, Sami Şahin, Cumali Diş yer aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.