Spor okulları 10 bin kişi ile start verdi

Spor okulları 10 bin kişi ile start verdi
Selçuklu İ Belediyesi Spor Okullarında yaz dönemi eğitimleri başladı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Spor Okullarında yaz dönemi eğitimleri başladı. Yaz döneminde spor yapabilmek için 10 bin 100 öğrenci spor okullarına kayıt yaptırdı. Eğitimlerine bugün başlanan spor okullarında öğrenci ve veliler büyük heyecan yaşadı. Sabah saatlerinden itibaren spor yapılan tesislere akın etmeye başlayan öğrenciler Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tarafından verilen kıyafetler ve çantaları ile çalışma yapacakları tesislerde hazır bulundu. Öğrencilerin heyecanına aileleri de ortak olurken bir çok aile çocuklarının çalışmasını izledi.
Yaz spor okulları için kayıtlar devam ederken şu ana kadar 10 bin 100 öğrenci kayıt yaptırdı. Spor okullarında en çok kayıt alan branş 2 bin öğrenci ile yüzme olurken, basketbol branşına bin 495, futbol branşına ise bin 430 öğrenci kaydı alındı. Cimnastik 765, tenis 652, tekvando 634, voleybol 526, wushu 433, satranç 316 olmak üzere 90 bin 75 kişi kayıt yaptırdı. Masa tenisi, judo, güreş, hentbol, binicilik ve karate branşlarında alınan kayıtlar ile öğrenci sayısı 10 bin 100 kişiye ulaştı. Spor okullarında yaz dönemi eğitimleri 30 Ağustos tarihinde sona erecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.