Spor Toto Genel Müdürlüğünden Yozgat'a halı saha

Spor Toto Genel Müdürlüğünden Yozgat'a halı saha
YOZGAT (AA) - Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine halı saha tesisi yaptırıldı.Eymir Belediye Başkanı...

YOZGAT (AA) - Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine halı saha tesisi yaptırıldı.

Eymir Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin Sorgun’un en eski yerleşim birimlerinden biri olduğunu ve gençlerin zaman geçirecek yer bulmakta sıkıntılar çektiğini söyledi.

Mertoğlu, Spor Toto Genel Müdürlüğü ile imzaladıkları protokol çerçevesinde yapılan halı saha tesisiyle beldenin önemli bir eksiğinin giderilmiş olduğunu ifade ederek, "Gençler ve çocuklar bu ülkenin geleceği. Halı saha tesislerimizin açılması ile gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak istedik. Tesislerimiz hizmete girdiği günden bu yana hiç boş kalmıyor. Eymirli gençler artık boş zamanlarını spor yaparak değerlendiriyorlar” dedi.

Mertoğlu, halı sahanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.