Spor Toto Süper Lig'de perde kapanıyor

Spor Toto Süper Lig'de perde kapanıyor
Beşiktaş'ın şampiyon tamamladığı Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu yarın oynanacak 34. hafta maçlarıyla sona erecek

Beşiktaş'ın şampiyon tamamladığı Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu yarın oynanacak 34. hafta maçlarıyla sona erecek.

Beşiktaş'ın geçen hafta Osmanlıspor galibiyetiyle şampiyonluğunu ilan ettiği Süper Lig'de Fenerbahçe ikinci, Torku Konyaspor üçüncü, Medipol Başakşehir ise sezonu dördüncü tamamlayacak.

Ligde Avrupa kupalarına katılım için beşincilik büyük önem taşıyor. Ligde beşincilik için 4 aday bulunuyor. Son haftaya 49 puanla giren Osmanlıspor, 48 puana sahip Galatasaray, 47 puanlı Kasımpaşa ve 46 puanı bulunan Akhisar Belediyespor'un beşinci sıra için şansı var.

Beşincilik için avantajlı durumda bulunan Osmanlıspor, yarın Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Başkent ekibi müsabakayı galip tamamlaması halinde ligi 5. sırada bitirecek.

Bu ekiplerden Galatasaray ligi 5. sırada bitirse bile, UEFA Finansal Fair Play kriterlerine uymadığı gerekçesiyle 1 yıl Avrupa kupalarından men edildiği için ligde 6. durumda yer alacak ekibin Avrupa kupalarına gitme ihtimali bulunuyor.

Düşme hattı
Mersin İdmanyurdu'nun ardından lige veda edecek 2 ekip için 3 aday bulunuyor.

Bu ekiplerden Eskişehirspor, Gençlerbirliği deplasmanında puan ararken, Medicana Sivasspor, Fenerbahçe'yi, Gaziantepspor da Antalyaspor'u konuk edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.