Spor turnuvası sona erdi

Spor turnuvası sona erdi
Ilgın ilçesinde düzenlenen spor turnuvaları sona erdi.

Ilgın ilçesinde düzenlenen spor turnuvaları sona erdi. Stad Park'ta düzenlenen törenle spor turnuvalarının ödülleri sahiplerini buldu.  Turnuvaya, 39 futbol ve 8 voleybol takımı katılırken müsabakada 584 sporcu mücadele etti. Buna ek olarak 20 sporcu masa tenisi müsabakasına katıldı.  Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, ödül töreninde yaptığı konuşmada, turnuvaların "Tek Galibi Dostluk ve Kardeşlik Olsun" sloganı ile başlayan turnuvanın 15 Temmuz şehitleri ruhuna yakışır bir turnuva geçirdiklerini söyledi. Turnuvaların gerçekten dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içerisinde sona erdiğini belirten Başkan Karahan, şöyle konuştu:

"15 Temmuz şehitlerini unutturmamak adına düzenlemiş olduğumuz turnuvaların final günündeyiz. Turnuvalarda kazanan dostluk, kardeşlik ve kazanan Ilgın oldu. En önemlisi de 15 Temmuz ruhuna yakışır bir müsabaka oldu. Turnuvalarda emeği geçen mesai arkadaşlarıma, sporseverlere ve turnuvaya katılan takımların taraftarlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerifinizi de tebrik ediyorum." 

Maçın ardından dereceye giren takımlara kupaları, protokol üyeleri tarafından verildi.  Törene, Ilgın Kaymakamı Yücel Gemici, Garnizon Komutanı personel teğmen Ahmet Evren, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.