Start veriliyor

Start veriliyor
Torku Konyaspor’un kurmayları yeni sezon için somut adımlar atmaya başlıyor. Kocaman ile yeniden anlaşan temsilcimiz, transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Torku Konyaspor’un kurmayları yeni sezon için somut adımlar atmaya başlıyor. Kocaman ile yeniden anlaşan temsilcimiz, transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı. İsim sponsorluğu için de Torku ile görüşmeler sürüyor.

Spor Toto Süper Lig’de son haftaya girilirken, ligi ilk 8 içinde bitirmeyi garantileyen temsilcimiz Torku Konyaspor’da gözler yeni sezona çevrildi. Teknik direktör Aykut Kocaman ile yola devam etme noktasında anlaşan temsilcimizde artık gözler 2015-2016 sezonuna çevrilmiş durumda. İlk olarak iç transferi çözecek olan yeşil-beyazlılar, bu noktada Kocaman’ın vereceği raporu bekliyor. Yeni sezonda uygulanacak olan 14 yabancılı sisteme de en hazır bir şekilde girmek isteyen Torku Konyaspor, bu noktada da uzun süredir gerçekleştirdiği izleme çalışmalarını somut adımlara çevirmek amacında.

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Torku Konyaspor’da sezon sonu itibariyle Ali Turan, Benjamin Fuchs, Dimitar Rangelov, Kaya Tarakcı, May Mahlangu, Mehmet Güven ve Uğur İnceman ile birlikte kiralık olarak forma giyen Djalma Campos ve Gabriel Torje’nin sözleşmeleri sona eriyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz sözleşmeleri sürse de kadrodaki bazı isimlerle yollarını ayıracak. Temsilcimizde bu sezon kiralık olarak Boluspor’a gönderilen Kibong Mbamba, İshak Çakmak ve Ali Dere’nin durumları da yönetim-teknik heyet görüşmesinden sonra belli olacak. Kiradaki bir diğer isim Abdülkerim Bardakçı’nın yeni sezonda da Adana Demirspor’da oynama hakkı bulunuyor.

TORKU İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Avrupa Kupalarına katılım katılmayacağının kesinleşmesini bekleyen temsilcimiz Torku Konyaspor’un yeni sezon yol haritasını belirlemesi adına en önemli hususlardan birisi de isim sponsorluğu. Bu noktada son yıllarda takımın en büyük destekçisi olan “Torku” ile görüşmeler sürüyor. 15 Haziran’a kadar TFF’ye isim sponsorunu bildirmek zorunda olan Konyaspor, son 20 güne girilirken Konya Şeker’in vereceği kararı beklemeye çekilmiş durumda. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve yeni sezonda da takımın isim sponsorluğunu Türkiye’nin gıda devi olma yolunda adım adım ilerleyen “Torku”nun üstlenmesi bekleniyor. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.