STK’lardan Başkan Altay’a ziyaret

STK’lardan Başkan Altay’a ziyaret
Konya Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu icra heyeti ve Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu İcra Kurulu Başkanı Muhsin Görgülügil ve beraberindeki icra heyeti ile Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Altay, “STK’lar şehrin dinamikleridir. Toplumun manevi zenginliklerinin korunmasında ve gelecek nesillere aktarılmasında STK’lar önemli bir rol üsteniyor” dedi.
Gönüllülük esasına dayanan STK’ların sadece Türkiye için değil tüm dünya insanlığı için önemli faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Altay, “Konya geçmişte olduğu gibi günümüz dünyasında da gelişen sanayisi ve üniversiteleriyle de adından söz ettiren bir şehir. Konya’nın en önemli özelliklerinden birisi de sivil toplum kuruluşlarıdır. Bu kuruluşların birlikte iş yapabilme yeteneği çok fazla. Dünyanın neresine giderseniz gidin Konya STK’larının orada yaptıkları hizmetleri görebilirsiniz. Şehrin önemli değerlerinden olan bu kuruluşlara sahip çıkmak ve her platformda destek olma noktasında toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor. Selçuklu Belediyesi’nin STK’lara olan desteği ile güzel ilişkileri devam edecek” dedi.
Sivil toplam kuruluşlarına verdiği destekten dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür eden Görgülügil ve Büyük, Konya’ya kazandırılan önemli hizmetlerden dolayı Başkan Altay’ı tebrik ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.