Stoch da şaşırdı! "Olanlara inanamıyorum"

Stoch da şaşırdı! "Olanlara inanamıyorum"
Slovakya'da bir anda kahraman olan Miroslav Stoch, İspanya'yı yıkan golü ve zorlu karşılaşma ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Slovakya'nın EURO 2016 elemelerinde İspanya'yı 2-1 yendiği karşılaşmada, takımına galibiyeti getiren golü atan Miroslav Stoch, ülkesinde duygularını anlattı. Oyuna sonradan girerek maçın kaderini değiştiren Fenerbahçeli futbolcuya Slovak basını övgü yağdırdı.

Stoch, "Olanlara hala inanamıyorum. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. İspanya'yı evimizde paketlemek ve böyle dramatik bir sonla kazanmak hayatım boyunca unutamayacağım bir şey olacak. Ancak bu sadece benim değil; tüm takım olarak elde ettiğimiz bir başarı. Mükemmel bir takımız ve öyle de bir taraftarımız var" dedi.

Kafa vuruşuyla ağları bulan ve Casillas'ı avlayan Stoch, hep ayakla gol attığına dikkat çekerek, golü bu şekilde bulmuş olmasının da kendisini ayrıca şaşırttığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.